Happiness Persoonlijk

10 dingen waar ik mij op verheug

14 april 2017

Hoera, extra lang weekend! Stiekem verheug ik mij al een tijdje op dit weekend. Gewoon één dagje langer vrij én morgenavond gaan mijn lieve G. en ik genieten van een cabaretvoorstelling van Daniël Arends! Dat ik mij zo heb verheugd op het Paasweekend en de cabaretvoorstelling, gaf mij de inspiratie om tien dingen waar ik mij dit voorjaar op verheug op een rijtje te zetten. Oh man, als ik dat lijstje zo zie, kan de tijd mij niet snel genoeg gaan! Kom maar op met al die leuke dingen!

Lekkere ijsjes

Vorige week kon ik mij níet weerhouden toen de Magnum en Cornetto’s bij de Appie in de aanbieding waren… Het ijsjesseizoen is officieel geopend, haha. Een paar jaar geleden ontdekten mijn lieve G. en ik een ijssalon met mégalekker ijs! Ik denk dat we daar dit voorjaar vast wel weer eens te vinden zijn. Waar ik mij het meest op verheug? De ijssmaak ‘lemon pie‘! Mijn absolute favoriet! En nu maar hopen dat ze hem weer hebben, ha.

Mijn startende hardloopavontuur

Oké, op dit moment zit hardlopen er nog niet in. Lees: hele fijne rugklachten… ;-) Maar hé, de fysiotherapeute heeft mij beterschap beloofd, dus ik verwacht dat ik over een niet al te lange tijd vast wel weer kan hardlopen! De hardloopschoenen zijn in ieder geval weer onder het stof vandaan getoverd. En met dat zonnetje dat zo lekker schijnt, wordt het vast één groot succes! Evy zal mij vast door de moeilijkste (beginnende) kilometers heen sleuren met haar geweldige accent!

Vakantie

Nog maar één week werken (oké, drie dagen, yay!) en dan heb ik ein-de-lijk vakantie! En ja, daar ben ik dus gewoon keihard aan toe, ha. De afgelopen maanden zijn er toch wel ingehakt qua klussen, verhuizen, weer gaan samenwonen en als klap op de vuurpijl rugklachten. ;-) Ik verheug mij dan ook ontzettend op dat ene weekje vrij. Er staan in die week ook leuke dingen op de planning, vooral dingen die ík wil doen. Hoera!

Dineren met het gezin

Driemaal hoeraaa! Mijn ouders zijn in april 30 jaar getrouwd. Tijd voor een feestje dus! Oké, een lekker dinertje, haha. Met het hele gezin gaan we uit eten bij een restaurant waar ik nog niet eerder ben geweest. Ik ben hartstikke nieuwsgierig en heb er ontzettend veel zin in! Nu mijn lieve G. en ik weer samenwonen, zie ik mijn ouders, zwager en zus natuurlijk niet veel meer. Even wennen, maar dat etentje is gelijk een goede gelegenheid om lekker bij te kletsen, yay!

Een dagje naar Friesland

Stiekem zouden mijn lieve G. en ik begin april al een dagje naar Friesland gaan, maar dat kon helaas niet doorgaan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus! ;-) Tijdens ons dagje naar Friesland bezoeken we gelijk onze familie en vrienden. Hopelijk komt het zonnetje dan ook om de hoek kijken, want dat maakt Friesland nóg mooier dan het al is!

Mijn eerste coachsessie

Zóóó spannend! Ik heb nog nooit een coachsessie gedaan, maar het is bijna zo ver! In december won ik bij Melle namelijk een coachsessie (en héél véél andere, toffe dingen!), waaah! Niet alleen in de coachsessie heb ik megaveel zin, maar ook in het ontmoeten van Melle. Want ja, zij inspireert mij iedere keer weer! Oh, en als ik dan tóch in Amsterdam ben, ga ik natuurlijk gelijk even lekker shoppen, ha.

Volleybaltrainingen

Al een tijdje geven een vriendin en ik volleybaltrainingen aan kinderen met een beperking. Daardoor zijn we in contact gekomen met een sportdocent en guess what… Wij mogen een aantal weken achtereen volleybaltrainingen komen verzorgen op een school voor kinderen met een beperkingen. Jaaa, daar verheug ik mij ontzettend op!

Mijn állereerste blogevent

Whut?! Juist ja, dat is wat ik dacht toen ik het mailtje met de uitnodiging binnen zag komen. Het mailtje heb ik zelfs drie keer moeten lezen én gecontroleerd op echtheid, haha. Máár in mei is het zo ver: dan ga ik naar het DIY-event van Viking. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig, maar verheug mij er enorm op! Zijn er nog meer bloggers die naar het DIY-event gaan?

Yogadag

Oké, eigenlijk valt dit stiekem nét buiten het voorjaar. Wel drie dagen, wow! ;-) Een collega organiseert een heuse yogadag in de omgeving van Apeldoorn, echt supertof! Daar móet ik gewoon heen, yay! Hoe het er precies uit gaat zien, weet ik nog niet, maar ik heb alle vertrouwen in mijn collega, ha.

High-teaën met een vriendin

Jaaa! Bij mij in het dorp zit een restaurant waar ze de lekkerste high-tea serveren. En laat een vriendin nou net jarig zijn geweest… ;-) Tijd om daar haar verjaardagscadeau dit voorjaar te verzilveren dus. Oh, en er zullen vast genoeg foto’s van die high-tea langs komen op Instastories, ha.

Waar verheug jij je het meest op?

17 Comments

 • Reply Aneta 14 april 2017 at 08:45

  Super veel plezier bij Melle. Ik heb haar pas geleden mogen ontmoeten. Het is zo’n leuk mens. Fijn paasweekend!
  Aneta heeft onlangs geplaatst…Love4seasons gaat stoppenMy Profile

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:46

   Jaaa, ik zag het! Echt zó leuk! :-) Ik ben heel benieuwd naar Melle in ‘real life’, haha.

 • Reply Jenn 14 april 2017 at 08:46

  Wat een fijne dingen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Recept: Vegetarische curry met zoete aardappel, doperwten en champignonsMy Profile

 • Reply Anne - Ditisanne.nl 14 april 2017 at 10:04

  Superleuk allemaal, alleen heel vervelend van je rugpijn!
  De uitnodiging voor het DIY-event heb ik inderdaad ook ontvangen, maar helaas moet ik die zaterdag tennissen. Dus ik heb het aan me voorbij laten gaan, hoewel het er wel heel goed uitzag. Ben benieuwd wat je er van vindt!

  Fijne paasdagen!
  Anne – Ditisanne.nl heeft onlangs geplaatst…Rothenburg ob der Tauber: Sprookjesstad in Beieren!My Profile

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:46

   Ahh, jammer zeg! Het leek mij hartstikke leuk om jou eens te ontmoeten! :-)

 • Reply Saskia 14 april 2017 at 10:29

  Wat een super fijne lijst zeg! Zeker dingen om met een glimlach naar uit te kijken. Waar ik naar uitkijk? Deze fijne lange vrije dagen, aangezien ik er een extra dagje aan vast heb geplakt ;-)

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:47

   Oh, héérlijk! Geniet van je extra vrije dag morgen! :-D

 • Reply Melle 14 april 2017 at 14:35

  Zo veel leuke dingen op de planning. En vooral de coachsessie, daar kijk ik ook heeeeeeel erg naar uit :) YAAY!

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:47

   Jaaaa, ZIN IN!

 • Reply Sammie 14 april 2017 at 19:02

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik kijk ook al helemaal uit naar de vakantie, heb er zin in :) een high-tea is altijd heerlijk! Geniet er vast van :)
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Bloomon ervaringen van een bloemen fan : )My Profile

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:48

   Het is alleen altijd jammer dat vakanties zo snel voorbij gaan, haha. Heb jij nog leuke plannen voor de vakantie? :-)

 • Reply Anne 15 april 2017 at 12:55

  Wat een super leuke dingen om je op te verheugen! Heerlijk enthousiast geschreven ook. Ik neem ondertussen even snel een kijkje bij Melle. Wel nieuwsgierig naar wat je nu precies gaat doen :-) Have fun de komende dagen xx
  Anne heeft onlangs geplaatst…Minimalisme Voor Beginners | 4 Simpele TipsMy Profile

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:50

   Wat een lief compliment. Dank je! :-)

 • Reply Rachel Kromdijk 15 april 2017 at 16:17

  Een event is zo leuk! ik blog nu ruim 3 jaar maar helaas kon ik vaak niet aanwezig zijn door mijn geloof op de zondag of door mijn werk! heel leuk geschreven! ga zo door
  Rachel Kromdijk heeft onlangs geplaatst…Nabla Cosmetics Mono Eyeshadow reviewMy Profile

  • Reply Renske 17 april 2017 at 20:50

   Ik ben echt ontzettend nieuwsgierig naar het event! Wel jammer dat je inderdaad niet aanwezig kon zijn bij events. Maar hé, er komen vast nog genoeg events waar je wél bij aanwezig kunt zijn. :-)

 • Reply Nienke 19 april 2017 at 15:51

  Oh wat veel leuks Renske! En ik snap dat je na al dat klussen toe bent aan vakantie. Lekker genieten en ik duim voor je dat het in je dorp dan mooi weer is (dan is dat hier ook zo, haha!). En, en, en… de High tea daar is súper lekker! Jaloers!!

 • Reply Ester 3 mei 2017 at 14:11

  Dat zijn leuke dingen om je op te verheugen! Ik ben een paar jaar geleden een keer naar een blog-event gegaan van een kledingmerk. Dat was best leuk, maar niet echt iets wat ik nog een keer zou doen. Ik voelde me nogal een vreemde eend in de bijt als ‘de oudere blogger’ tussen allemaal van die piepjonge meiden.
  Ester heeft onlangs geplaatst…Weekly Snaps 16, 2017My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  1000 vragen aan jezelf #35

  Een flinke tijd terug zat er bij de Flow een leuk, klein boekje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer...

  Sluiten