Disclaimer

Disclaimer
Alle content op Montévie is door mij, Renske, geschreven en geproduceerd, tenzij anders vermeld. De content – zowel afbeeldingen als teksten – is auteursrechtelijk beschermd en mag niet zonder schriftelijke toestemming, via e-mail, worden gekopieerd. Linken naar mijn blog en / of een artikel mag uiteraard altijd. Een grote eer zelfs!

Het is uiteraard niet mijn intentie om mensen te beledigen en / of te discrimineren met mijn ervaringen en / of mijn meningen. Ik ben echter niet aansprakelijk voor enige geleden directe of indirecte schade door de content op Montévie. Daarnaast ben ik niet aansprakelijk voor reacties van anderen onder de artikelen op Montévie. Reacties waarin een uitzonderlijke (extreme) mening wordt gegeven, mogen door mij worden verwijderd. Ik ben ten alle tijden vrij om te kiezen welke reactie(s) ik toesta op Montévie.

Ondanks mijn voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van Montévie, kan ik niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om Montévie zo actueel mogelijk te houden en te voorzien van correcte informatie.

Samenwerken
Ik voel mij zeer vereerd als ik word benaderd voor een samenwerking. Helaas kan ik niet iedere samenwerking aangaan, aangezien het een voorwaarde is dat het bij mijn blog (en daarmee bij mijn doelgroep) moet passen.

Indien er een review van een product op Montévie verschijnt, gaat het in de meeste gevallen om producten die ik zelf heb gekocht. Indien dit niet het geval is, staat dit duidelijk bij het artikel vermeld. Een samenwerking kan bestaan uit een betaalde samenwerking voor het schrijven van een artikel of een sponsorartikel, waarbij een sponsorartikel inhoudt dat ik het product gratis heb ontvangen, in ruil voor een review. Transparantie richting mijn bezoekers vind ik zeer belangrijk en daarom zal ik een samenwerking dan ook altijd vermelden. In het geval van een samenwerking, staat er bij een artikel één van de volgende disclaimers vermeld: “Dit artikel is ontstaan in samenwerking met [bedrijfsnaam]” of “Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd”.

Aangezien ik een bloedhekel heb aan oneerlijke mensen, zal ik ten alle tijden een eerlijke review produceren. Dat betekent dat een positieve review over ontvangen producten of diensten niet is gegarandeerd. Echter, niet iedereen heeft uiteraard dezelfde interesses en dus kan een product of een dienst een ander wel aanspreken, ongeacht mijn mening. Wil je met mij samenwerken, een gastblog schrijven, mij een product toesturen of in samenwerking met Montévie een winactie organiseren? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Alvast bedankt!

Mocht je nog vragen hebben over Montévie of mij, Renske, kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.

© 2017 – Montévie