Tips & Tricks

Mijn liefde voor thee

26 mei 2018

Mijn liefde voor thee is onverwoestbaar. Of het buiten nu -10 of +25 is, ik drink hele dagen door thee. Stiekem is mijn theeliefde een pure verslaving hoor. ;-) Het moment dat ik de kans kreeg een samenwerking met Simon Lévelt aan te gaan, sprong ik dan ook een gat in de lucht. Yay! Ik heb nooit geweten dat Simon Lévelt zó’n groot aanbod had. Ik heb er een nieuwe, favoriete (thee)webshop bij hoor!

Al een tijdje ergerde ik mij aan het feit dat ik op werkdagen veel minder thee dronk dan ik nodig had. Complete mindfuck natuurlijk, ha. Maar hé, ik ben veel onderweg, geef het grootste deel van de dag behandelingen en voordat ik het wist zat mijn werkdag erop en hunkerde ik des te meer naar thee. Avondeten? Ach, doe er maar een kopje thee bij. Gekkenwerk natuurlijk! ;-)

Ik hoor je denken: “Dan koop je toch een thermoskan?” Wauw. Een top idee! Helaas zijn de meeste thermoskannen oerlelijk. Dacht ik… Een fabeltje dus, ha. Bij Simon Lévelt was het liefde op het eerste gezicht toen ik de thermoskan van Corkcicle zag. Wat een plaatje! In Utrecht ben ik naar de winkel van Simon Lévelt geweest, want ik had geen flauw benul welke maat thermoskan bij mij zou passen! Mijn voorkeur ging uit naar een thermoskan van 0,47 liter. Eenmaal in de winkel vond ik dit toch wel een érg groot formaat voor in mijn werktas. Ik heb immers ook al een fles water van een halve liter in mijn tas. Het werd de thermoskan van 0,27 liter. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad! Overdag drink ik vooral water, maar wanneer mijn theeverslaving de kop opsteekt en ik denk dat ik thee nodig heb, drink ik uit mijn fancy thermoskan. Yay!

Oké, ik dwaal af… ;-) Nadat ik zeker wist welke maat ik wilde, kwam het volgende dilemma: welke kleur thermoskan? De keuze is werkelijk reuze! Uiteindelijk koos ik voor de kleur merlot. Niet té opvallend en toch kleurrijk. Ik ben helemaal in de wolken met mijn thermoskan. Het theewater blijft ook echt lang warm. Soms haal ik zelfs de dop er even af om het wat sneller af te laten koelen. Dat zegt genoeg!

Naast die té leuke thermoskan bestelde ik ook een overdosis aan losse theetjes. Liefde voor losse theetjes! En vooral ongekend veel liefde voor dit losse theetje. Het is de Lovely Lemon, een biologische thee met een zachte, frisse smaak. Bij de beschrijving van de thee staat dat deze thee ook geschikt is als ijsthee. Dat ga ik nog eens proberen de komende zomer. Naast dit heerlijke theetje bestelde ik nog drie andere – ja, jongens, ik had de smaak flink te pakken, ha! – losse theetjes: Lychee Love, Aloë Vera Green en Lentethee. Ook weer drie toppertjes! Dat zei ik: ik heb een nieuwe favoriete thee(web)shop gevonden. Hoera!

Simon Lévelt is niet alleen door de goede (thee)kwaliteit in mijn favorieten terecht gekomen. Ook de verzending en verpakking van de bestelling zijn super. Binnen no time ligt jouw bestelling bij jou thuis en kun je genieten van heerlijke producten. Naast thermoskannen en thee biedt de webshop nog zoveel meer producten aan: van koffiebonen tot koffiemachines en van toffe bewaarblikken/-potten tot theemokken. Gewoon even een kijkje nemen dus! ;-)

Wat is jouw favoriete thee(soort)?

Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Simon Lévelt.

2 Comments

 • Reply Saskia 2 juni 2018 at 10:25

  Simon en Levelt is echt een super fijne winkel! Ik heb dar mijn all time favoriete kattenmok vandaan<3
  En ze hebben inderdaad veel verschillende soorten thee. Mijn favoriet is toch wel de gewone thee, Earl Grey achtige smaakjes.

 • Reply Theeleut 12 juni 2018 at 15:28

  Jarenlang was groene thee met extra citroen mijn persoonlijke favoriet. Nu ik net moeder ben geworden heeft de kraamhulp mij aangeraden om veel fenegriek thee te drinken om de borstvoeding op gang te helpen. Moet zeggen dat ik het toch even wennen vind in vergelijking met de zurige smaak van de groene thee.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  1000 vragen aan jezelf #50

  Inmiddels is het al een flinke tijd geleden dat er bij de Flow een leuk, klein boekje zat. Ik wist...

  Sluiten