Spam je blog

Spam je blog!

10 juni 2016

Een goed begin van het weekend: It’s spam o’clock! De laatste keer dat ik jullie de gelegenheid gaf jullie eigen blog of webshop uit te lichten, stamt inmiddels uit de Middeleeuwen. Nee hoor, maart, ha. Enfin, ik heb dus al die tijd ook geen toffe, unieke blog of webshop – jullie zijn trouwens allemaal uniek, laat ik dat voorop stellen – in de spotlight gezet. Tijd voor verandering! Vandaag mag je op Montévie weer ongegeneerd jouw blog of webshop spammen. Met als doel: nieuwe blogs of webshops ontdekken en elkaar inspireren! Iedere blog en webshop is immers op zijn eigen manier uniek en iedere eigenaar van zo’n prachtige blog of webshop bezit zijn of haar eigen (blog)talent. Vergeet vooral niet te kijken naar de ‘blogger in de spotlight’!

Blogger in de spotlight

Eigenlijk verdient iedere blogger een plekje in de spotlight. Het is dan ook echt een uitdaging om tussen alle toffe blogs één blog te kiezen die deze keer een plek in de spotlight verdient. Máár… Het is mij weer gelukt! Deze keer moeten – ja, móeten – jullie beslist een kijkje nemen op de blog van Ricardo van Readalong. In de comments zei Ricardo hartstikke leuk dat hij geen idee heeft wat zijn blog uniek maakt. “Ik schrijf waar ik zin in heb en wanneer ik dat wil”, schreef hij. Nou, ik weet wel wat zijn blog uniek maakt! Hij schrijft alledaagse blogposts, maar ook ontzettend bijzondere, persoonlijke blogposts. Eén van die persoonlijke blogpost, waar ik diep van onder de indruk ben, is ‘De pleegouders‘. Eigenlijk is Ricardo van alle markten thuis, zelfs de schijf van vijf komt voorbij. Grapje natuurlijk. ;-) Hij posts in ieder geval regelmatig een blogpost met daarin vijf favorieten, zoals films, liedjes, albums etc. Misschien ken je Ricardo trouwens wel van de Disney Dilemma Tag! Gaat er al een belletje rinkelen? Niet? Kijken dan!

Spam jouw eigen blog of webshop

Wil jij volgende maand in de spotlight komen met jouw blog of webshop?
▲ Vertel in de comments iets over jezelf en jouw blog of webshop. Wat maakt jouw blog of webshop uniek?
▲ Ook leuk om te weten van de bloggers onder ons: op welk artikel ben je het meest trots?

Veel spamplezier en inspireer elkaar!

22 Comments

 • Reply Charile 10 juni 2016 at 06:42

  Tof! Mijn blog, genaamd de Organize Blog, gaat voornamelijk over organization, persoonlijke posts en het productiviteit. Neem een kijkje op http://www.theorganizeblog.blogspot.nl
  Charile heeft onlangs geplaatst…Personal update – Je kunt niet altijd lachenMy Profile

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:09

   Oeh, organization, productiviteit… Altijd welkom! Ik ga snel een kijkje nemen!

 • Reply Femke 10 juni 2016 at 06:42

  Hmm het blog van Ricardo ken ik niet dus daar ga ik zeker eens een kijkje nemen :-)! Mijn blog ken jij wel, maar voor diegene die mij niet kennen: ik ben Femke en ik blog sinds één jaar op LaFemmeFem.nl. Op mijn blog vind je dagelijks een nieuwe artikel: persoonlijk, food of beauty gerelateerd. Eigenlijk alles wat ik leuk vind heeft mijn interesse, dus ik heb niet één specifiek onderwerp en niet echt een idee wat mijn blog dan ook uniek zou maken. Pfoe, op welk artikel ben ik het meest trots? Jeetje Renske, wat een vraag! Ik ben eigenlijk op al mijn artikelen trots hihi!
  Femke heeft onlangs geplaatst…Review: Etos Lipcolor Long Lasting (Warm Coral)My Profile

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:17

   Wat mooi om te horen dat je op elk artikel trots bent! Eigenlijk is dat ook essentieel bij het bloggen: 100% tevredenheid over het artikel.

 • Reply Roos | Soitsrose 10 juni 2016 at 08:22

  Mijn blog heet soitsrose.blogspot.nl waar ik blog over alles wat mij interesseert. Dat gaat van Lifestyle naar Fashion en allerlei creatieve uitspattingen.
  Roos | Soitsrose heeft onlangs geplaatst…Wake PositiveMy Profile

 • Reply Rowan 10 juni 2016 at 09:36

  Dat is zeker een goed begin van het weekend! Ik spam dus graag even mee! Mijn naam is Rowan en ik blog op sillysis.nl. Ik ben een creatief reismonster en ik houd van lekker eten. Ik blog over alles waar ik blij van word: DIY, reizen, bakken. Altijd begeleid met heel veel zelfgemaakte foto’s. Ik ben het meest trots op mijn artikel over een gezondere kwarktaart. Lekker dat ‘ ie was!!

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:18

   Yay! Je bedoelt de aardbeienkwarktaart? Die ga ik binnenkort proberen, hihi. En psst… Donderdag komt hij op mijn blog voorbij, hihi.

 • Reply Ricardo 10 juni 2016 at 09:54

  Nou wat lief zeg! Die had ik niet zien aankomen haha!
  Ik moest heel hard lachen om je ‘Schijf van vijf’ opmerking.
  Daar doe ik ook wel erg veel van de laatste tijd. Lijstjes zijn ook gewoon leuk!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Verslag polette pers event + win een bril!My Profile

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:19

   Lijstjes zijn héél leuk! Ik heb al een aantal liedjes en films uit jouw Schijf van vijf gehaald hoor. ;-)

 • Reply Bettie 10 juni 2016 at 11:03

  Ik kende zijn blog ook nog niet, maar ben nu even aan het kijken.

  Ik blog bijna dagelijks op mijn blog over boeken, persoonlijke dingen, lifestyle en nog veel meer.

 • Reply Elze 10 juni 2016 at 12:24

  Ha! Ik leerde de blog van Ricardo kennen door jouw vorige ‘spam je blog’ post!

  Ik blog op hetzusje.com, over alles wat me interesseert en inspireert! Van mijn 100e poging om een ‘fitgirl’ te worden tot mijn laatste shopsessie :)

  Liefs, Elze

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:20

   Wat leuk om te horen! Heb ik destijds jouw blog over het hoofd gezien? Schande! Ik ga snel kijken! :-)

 • Reply Leonie 10 juni 2016 at 14:16

  Ricardo ken ik nog niet, die ga ik zeker even bekijken!

  Ik blog zelf op http://sugarframe.nl over lifestyle, hobby en DIY, recepten en over mijn leven met 4 chronische ziektes. Er is niet zo zeer 1 artikel waar ik trots op ben. Ik ben vooral tevreden over de afwisseling, de positiviteit en de openheid die ik in mijn blogs probeer over te brengen.
  Leonie heeft onlangs geplaatst…Hoe ziet een slechte dag eruit?My Profile

 • Reply Tamara TS 11 juni 2016 at 00:05

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden. Het meest trots ben ik op de stukjes over HS, omdat ik het belangrijk vind om awareness te creeëren.
  http://marategendraads.wordpress.com
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Hidradenitis Suppurativa Awareness Week #HSMy Profile

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:22

   Dat klinkt als een leuke, inspirerende blog! Misschien is het een hele domme vraag: wat houdt HS in? Ik ken de afkorting niet, hihi.

 • Reply Natasja 11 juni 2016 at 08:33

  Er gaat nog even geen belletje rinkelen bij Ricardo, maar dat zal ik zo zien.

  Ik ben in ieder geval Natasja en blog op http://www.anotherchapter.nl over persoonlijk life en fun. Ik blog wanneer ik zin en inspiratie heb en over het algemeen is dat best vaak! ;) daarnaast vind ik het ook leuk om filmpjes te maken die ik naast YouTube ook enthousiast deel op mijn blog. Ook hier veel verschillen in wat voor soort. Neem vooral een kijkje en als je het leuk vind hoop ik je vaker te zien!
  Natasja heeft onlangs geplaatst…NIEUW EN UNIEK!My Profile

 • Reply Cynthia 11 juni 2016 at 09:29

  Leuk idee, dit! Mijn lifestyle blog gaat over genieten van ‘eenvoud.’ In de huidige maatschappij draait alles om ‘hebben.’ Door levenservaring heb ik geleerd om geluk te vinden in de kleinste dingen, welke eigenlijk GROOTS zijn. Alleen zien we ze vaak niet meer, door vanzelfsprekendheid. Mijn blog tracht te inspireren om in elke dag lichtpuntjes te zien of te zoeken. Neem er eens een kijkje en leer alles om te buigen naar positiviteit!

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:23

   Wauw, wat beschrijf je dat prachtig! :-) Toepasselijke naam ook: een theelepel geluk. Iedereen hoopt maar op een soeplepel geluk, maar een theelepel kan al zoveel moois bieden en brengen.

 • Reply Marja 11 juni 2016 at 14:01

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Marja en ik blog op http://www.marrrja.nl!
  Ik schrijf over lifestyle en Fashion maar ik schrijf ook over mijn leven met de chronische ziekte Fibromyalgie.
  Het is een erg persoonlijke blog maar wel met veel positiviteit!
  -x-

  • Reply Renske 12 juni 2016 at 22:24

   Prachtig dat je ondanks de fibromyalgie zoveel positiviteit probeert uit te stralen met jouw blog. Ik ga een kijkje nemen. :-)

 • Reply Evelyne 12 juni 2016 at 14:23

  Ik ben zonet bij Ricardo langsgeweest :) Ik kende hem nog niet, maar zag hem al een paar keer elders verschijnen in de comments.
  Ok, ik ben dus Evelyne, ik blog op evelynevergote.blogspot.be over mijn passie fotografie, maar ook over wat mij aangrijpt in mijn persoonlijk leven. Binnenkort start ‘k zelfs met een nieuwe rubriek, dus allen welkom! ;)
  Evelyne heeft onlangs geplaatst…♡Instagram-facts #3My Profile

 • Reply Sanne 16 juni 2016 at 20:09

  Hey ik blog op http://www.avecsans.nl over persoonlijke dingen en fashion & lifestyle. Ik zou het super vinden als je het even kwam bekijken! Liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  1000 vragen aan jezelf #15

  Een flinke tijd terug zat er bij de Flow een leuk, klein boekje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer...

  Sluiten