Spam je blog

Spam je blog!

9 december 2016

Hoera! De tweede vrijdag van de maand, dat betekent maar één ding: it’s spam o’clock. Yay! Eén van de leukste bijkomstigheden van het bloggen is het ontdekken van blogpareltjes van anderen. Iedere keer verbaas ik mij weer hoeveel pareltjes ik nog niet heb ontdekt! Vandaag mag je op Montévie weer ongegeneerd jouw blog spammen. Dat alles met maar één doel: nieuwe blogpareltjes ontdekken én elkaar inspireren! Iedere blog is immers op zijn eigen manier uniek en iedere eigenaar van zo’n prachtige blog bezit zijn of haar eigen (blog)talent. Vergeet je ook niet te kijken naar ‘blogger in de spotlight’?

Blogger in de spotlight

Net als de vorige keer zeg ik het weer: eigenlijk verdient iedere blogger een plekje in de spotlight. Ook deze keer was het weer een heuse uitdaging om tussen alle toffe blogs één blog te kiezen die deze keer een plek in de spotlight verdient. Geloof het of niet, maar ook deze keer is het mij weer gelukt hoor! Zelf omschreef ze haar blog als een plek waar ze zichzelf én anderen probeert te inspireren om vaker positief in het leven te staan: Romy van Vaker Vrolijk. Alleen haar blognaam maakt je al vrolijk, ha. Romy schrijft over lifestyle, psyche en persoonlijke belevenissen. Naast innerlijke schoonheid schrijft ze zo nu en dan ook over beauty. Iedere ‘Spam je blog’ vraag ik naar het artikel waar jij het meest trots op bent. Romy vertelde dat ze het meeste trots is op haar blogje ‘Wat is echt geluk?‘. En terecht! Ze weet het onderwerp ‘geluk’ krachtig bij de horens te grijpen en haar eigen overpeinzingen hierbij recht vanuit haar hart te verwoorden. Ben je nieuwsgierig geworden naar Romy haar blog? Klik dan snel door naar Vaker Vrolijk!

Spam jouw eigen blog

Wil jij volgende maand in de spotlight komen met jouw blog?
▲ Vertel in de comments iets over jezelf en jouw blog of webshop. Wat maakt jouw blog of webshop uniek?
▲ Ook leuk om te weten van de bloggers onder ons: op welk artikel ben je het meest trots?

Veel spamplezier en inspireer elkaar!

28 Comments

 • Reply Bianca Schrijft 9 december 2016 at 07:02

  Mijn blog is een blog voor iedereen eigenlijk. Het is een echte omniblog waarop je van alles op kunt tegenkomen, maar voorall vanuit mezelf. Als ik het leuk vind, spannend, boeiend of noemenswaardig, dan komt het langs op mijn blog. Zo schrijf ik over boeken, documentaires, games, dagjes weg, gezondheid en gezondheidszorg. Kom gewoon eens kijken en ontdek mijn blog zelf.
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst…Review: iPad pro case van GoCustomizedMy Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:35

   Wauw, een hele diverse blog! Ik ga gauw een kijkje nemen! :-)

 • Reply Romy 9 december 2016 at 07:29

  Wauw, wat ontzettend lief dat je mijn blog vermeldt! Ik voel me vereerd :) Dankjewel voor al je lieve woorden!
  Romy heeft onlangs geplaatst…5 kersttradities die ik graag in stand houdMy Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:35

   Heel graag gedaan! Dik verdiend! :-)

 • Reply Aneta 9 december 2016 at 08:25

  Love4seasons.nl is een blog geïnspireerd door de 4seizoenen die ons kikkerlandje rijk is. Ik schrijf over mijn favoriete onderwerpen namelijk: recepten, hotspots, bewegen en lifestyle. Ook deel ik tips&tricks. Ben je geïnteresseerd? Pak een lekker kopje thee of koffie en laat je inspireren door jouw favoriete onderwerpen.

  Liefs Aneta

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:35

   Dat kopje thee ga ik pakken en jouw blog ga ik bezoeken. Klinkt tof!

 • Reply Ayla 9 december 2016 at 09:36

  Ah wat leuk Renske, thanks dat we mogen spammen, altijd fijn! Romy volg ik al een tijdje, echt een leuke blog inderdaad!

  Mijn blog (Aylovelife) is een lifestyle blog, ik schrijf over alles waar ik zelf blij van word (lekker eten, een fijn huis, leuke boeken), of dingen die ik zelf zou googlen. Dat laatste klinkt misschien gek, maar ik dan altijd maar: als ik erop google dan is het voor anderen vast ook interessant.
  Wat ik het liefst van alles wil is om mensen te inspireren zich beter te voelen. Ik geloof dat als jij je beter voelt je dat ook weer overdraagt aan anderen, en we kunnen wel een beetje liefde gebruiken in deze wereld!
  De blog waar ik het meest trots op ben is die over hoe een burn-out aan de binnenkant voelt. Daar kreeg ik zoveel fijne reacties op van onbekenden die zich erin herkenden en het artikel doorstuurden aan familie/vrienden zodat ze een beter inzicht zouden krijgen. (http://aylovelife.nl/ayla-loves-life/verschijnselen-burn-out)
  Ayla heeft onlangs geplaatst…Gestopt met de pil! Wat zijn de symptomen van ontpillen?My Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:38

   Dat klinkt juist logisch. Als jij iets googelt, zijn er vast meer mensen die dat googelen! Leuk dat je daar dan over schrijft. Ik ga gauw kijken. :-)

   Wat je zegt, is compleet waar: als je jezelf beter voelt, draag je dat over aan anderen. :-) Ik ben ook heel nieuwsgierig geworden naar jouw artikel. Heel dapper dat je daarover hebt geschreven! En vooral heel mooi dat het zoveel goede reacties en herkenbaarheid bij anderen heeft opgeleverd. :-)

 • Reply Inge 9 december 2016 at 13:47

  Ah wat een lief stuk over Romy. Ik volg haar sinds kort, heel toevallig! Romy komt over als een lieve meid (want ik ken haar natuurlijk niet in het echt) :-)
  Inge heeft onlangs geplaatst…Mijn kerst wishlist 2016My Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:39

   Dat ben ik helemaal met je eens. Echt een vrolijke blog van een lieve meid!

 • Reply Denise 9 december 2016 at 16:26

  Mijn blog maakt mijn blog uniek, omdat het gewoon over mijzelf gaat. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft vast wel een andere mening over iets. Ik blog voornamelijk over mijn zoektocht naar geluk. Voor iedereen is geluk anders, dus hopelijk vind ik mijn geluk en natuurlijk deel ik mijn reis op mijn blog.

  Ik ben dan wel net begonnen met bloggen, maar waar ik het meeste trots over ben is mijn artikel over mijn overleden opa. Deze is pas geleden overleden en natuurlijk mis ik hem enorm, toch wou ik de hele leuke herinneringen naar boven halen. Deze kun je hier lezen: http://www.deneesi.nl/happiness/mooie-herinneringen-aan-opa/
  Denise heeft onlangs geplaatst…Oldschool een dagboek bijhoudenMy Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:39

   Wat mooi dat je jouw reis naar geluk deelt en dat dat met ups en downs gaat. Ik ga gauw een kijkje nemen!

 • Reply Evelyne 9 december 2016 at 18:56

  Ik kende Romy van Vaker Vrolijk al en ik volg haar graag!
  Mijn blog ken jij al, maar daarvoor kennen jouw lezers mij niet. Daarom ga ik eens lekker spammen, haha.
  Ik ben Evelyne en blog op evelynevergote.blogspot.be. Ik schrijf over mijn persoonlijk leven, maar ook over mijn passie fotografie.
  Evelyne heeft onlangs geplaatst…✘Create it your way Tag✘My Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:40

   Jeeej! Jouw blog ken ik inderdaad al, dus leuk dat je komt spammen voor de andere bezoekers! :-)

 • Reply Leonie 9 december 2016 at 19:40

  Ik kende Romy nog niet, maar ik ga zeker even op haar blog kijken!

  En het is lang geleden dat ik hier heb gespamd, dus ik maak weer even van de gelegenheid gebruik haha!
  Ik blog op http://sugarframe.nl over mijn leven. Ik ben chronisch ziek, maar ik wil laten zien dat je ook dan een leuk leven kunt hebben. Dus ik schrijf niet alleen over ziek zijn of dingen die ik meemaak, maar ik deel ook recepten en DIY’s. En ik probeer artikelen te schrijven om anderen te helpen om ook een leuk leven te leiden ondanks eventuele beperkingen.
  Leonie heeft onlangs geplaatst…10 leuke kersttruienMy Profile

  • Reply Renske 10 december 2016 at 11:41

   Echt prachtig hoe jij blogt! Het leven gaat niet over rozen, maar je kunt de rozen wel opzoeken. :-)

 • Reply Saskia 10 december 2016 at 13:11

  Leuk zo’n spam je blog! Ik ben Saskia en blog op mijn persoonlijke lifestyle blog http://www.iliveformydreams.com

  Trots ben ik op mijn artikelen over dyscalculie, ook het gastblogje wat bij jou online kwam.
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Currently #4My Profile

  • Reply Renske 14 december 2016 at 16:22

   De artikelen over dyscalculie zijn ook echt artikelen waar je trots op kunt zijn! Mooi hoe je het onder de aandacht hebt gebracht. Ik vond het een eer dat je er wat over wilde schrijven op mijn blog! :-)

 • Reply Irene | Tussenmarsenjupiter 10 december 2016 at 19:56

  Hé wat leuk! Ik volg Romy ook. Nog niet zo heel lang. Maar inderdaad, van haar blog word je wel vrolijk! :D Mijn blog ken je wel al denk ik maar ik ga het hier toch nog even delen!
  Ik blog zelf op http://tussenmarsenjupiter.be over mijn leven. Haha. Ik had / heb een soort van quarterlifecrisis en een hoop onvervulde dromen. En daar wou ik werk van maken. Een blog beginnen was er een van en zie daar. M’n baby werd geboren op 19 september. Haha :D En voor de rest ben ik alles maar wat aan het uitzoeken. Het blogje waar ik tot nu het meest trots op ben is er eentje over onzekerheid. http://wp.me/p7UKKr-cZ
  Ik had daar echt zoveel last van. En eigenlijk ligt die onzekerheid ook aan de basis van mijn crisis. Hihi :) Maar ben er mee bezig!
  Irene | Tussenmarsenjupiter heeft onlangs geplaatst…Kerst • WishlistMy Profile

  • Reply Renske 14 december 2016 at 20:35

   Leuk dat je Romy al volgt! :-)

   Jouw blog volg ik ook met veel plezier! Ook nog niet zo lang, maar lang genoeg om hem leuk te vinden, haha.

 • Reply Amina 11 december 2016 at 13:06

  Hi Renske! Dank je wel voor de tip! Ik ben gek op Feel Good blogs dus ik ga Romy zeker volgen. Ze staat al op m’n to follow list!

  Op I’m Feeling Good probeer ik ook met een positieve pen te schrijven zoals ik het zelf noem, omdat er al zoveel ellende in de wereld is. Ik heb veel van dit soort negatieve prikkels al gebanned uit m’n leven, zoals naar het nieuws kijken bijvoorbeeld. Ik word daar echt zo verdrietig van! Door mijn blog blijf ik ook dichter bij mezelf en het mooie in het leven.
  Het artikel waar ik dan ook het meest trots op ben: HOE I’M FEELING GOOD! IS ONTSTAAN: MIJN ZOEKTOCHT NAAR POSITIVITEIT. Sorry voor die hoofdletters hor, maar heb ’t even gekopieerd van m’n blog hahahaha! Hierin vertel ik over het gevaar van meegaan “op de trein van negativiteit” en wat je zelf kunt doen om “wakker” te worden als het ware en eraf te stappen. :) Ga zo door met je blog Renske! Supermooie artikelen!
  Amina heeft onlangs geplaatst…Mijn kerstliedjes top 6 van 2016!My Profile

  • Reply Renske 14 december 2016 at 20:38

   Je moet Romy inderdaad volgen. Hartstikke leuke blog!

   Jouw blog volg ik ook al een tijdje. En ook daar word ik heel vrolijk van! :-) Jouw kerstliedjes zorgden ook weer voor de perfecte, vrolijke stemming. Jeeej! Ik wilde bijna zeggen: schreeuw niet zo met die hoofdletters joh! ;-) Haha! Echt prachtig artikel is dat!

   • Reply Amina 15 december 2016 at 12:28

    Thank you, zo lief om te horen dat je me volgt! Jaaaaa, je kent me, wild enthousiast altijd hahahaha! :-) xoxo
    Amina heeft onlangs geplaatst…Mijn kerstliedjes top 6 van 2016!My Profile

 • Reply Tamara TS 11 december 2016 at 22:14

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Het meest trots ben ik op mijn artikelen over HS. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Kerst : De mooiste oude films en seriesMy Profile

  • Reply Renske 14 december 2016 at 20:43

   Jaaa, jij hebt ook een leuke blog! Ik volg jou al een tijdje – volgens mij sinds één van mijn vorige ‘Spam je blog’-posts – en beleef veel plezier aan jouw artikelen. Hopelijk zijn er meer bezoekers die lekker hebben doorgeklikt naar jouw blog!

 • Reply Demi | StudioKOOK 12 december 2016 at 09:38

  Wat een leuke rubriek!
  Ik blog zelf natuurlijk voor StudioKOOK. Heerlijke uiteenlopende recepten en food-gerelateerde artikelen.
  Demi | StudioKOOK heeft onlangs geplaatst…Tarte tatin van peerMy Profile

 • Reply Anne - Ditisanne.nl 12 december 2016 at 11:54

  Leuk, ik volg Romy al een tijdje en is inderdaad een erg leuk blog!
  Anne – Ditisanne.nl heeft onlangs geplaatst…Acht redenen waarom Facebook steeds minder leuk wordt!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  1000 vragen aan jezelf #23

  Een flinke tijd terug zat er bij de Flow een leuk, klein boekje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer...

  Sluiten