Spam je blog

Spam je blog!

13 januari 2017

Het is weer tijd om nieuwe blogs te ontdekken. Yay! Eén van de leukste bijkomstigheden van het bloggen is het ontdekken van blogpareltjes van anderen. Iedere keer verbaas ik mij weer hoeveel pareltjes ik nog niet heb ontdekt! Vandaag mag je op Montévie weer ongegeneerd jouw blog spammen. Dat alles met maar één doel: nieuwe blogpareltjes ontdekken én elkaar inspireren! Iedere blog is immers op zijn eigen manier uniek en iedere eigenaar van zo’n prachtige blog bezit zijn of haar eigen (blog)talent. Vergeet je ook niet te kijken naar ‘blogger in de spotlight’?

Blogger in de spotlight

Ja ja, ik zeg het iedere keer, maar deze keer had ik het écht even moeilijk met kiezen. Er waren de vorige keer meerdere pareltjes die ik heel graag in de spotlight wilde zetten. Hoe los je zo’n dilemma op? Juist ja, in de hoge hoed die pareltjes! ;-) Eigenlijk verdient iedere blogger een plekje in de spotlight. Wie de volgende ‘introductie’ herkent, weet vast over welke blogger ik het heb. “Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd de hele wereld meteen een beetje liever. Ik wil jou inspireren je beter te voelen, zodat jij op jouw beurt dat gevoel weer aan anderen kan overdragen.” Zal ik je helpen? Deze maand in de spotlight: Ayla van Aylovelife! Alleen al door haar spontane introductie op haar blog, word je al vrolijk. Ayla heeft een heuse lifestyle blog. Net als ontzettend veel andere bloggers, waaronder ikzelf. Wat de blog van Ayla uniek maakt is haar positiviteit, haar doorzettingsvermogen, haar humor én haar oprecht- en openheid. Ayla haar mening is dan ook dat als jij je beter voelt, dat je dat overdraagt aan anderen. En juist in deze wereld kunnen we wel een beetje extra liefde gebruiken! :-)

Iedere ‘Spam je blog’ vraag ik naar het blogje waar jij als blogger het meest trots op bent. Ayla noemde haar blogje over hoe een burn-out aan de binnenkant voelt. Een prachtig artikel dat voor velen wellicht onbekend terrein is en voor veel anderen (helaas) bekend terrein. De manier waarop Ayla het heeft geschreven, zorgt ervoor dat de lezer een beter inzicht krijgt in wat een burn-out met iemand doet. Een prachtige eye-opener voor degenen waarvoor een burn-out een ver-van-hun-bed-show is! En natuurlijk ook bijzonder om te lezen als je (helaas!) wél weet wat een burn-out is.

Spam jouw eigen blog

Wil jij volgende maand in de spotlight komen met jouw blog?
▲  Vertel in de comments iets over jezelf en jouw blog of webshop. Wat maakt jouw blog of webshop uniek?
▲  Ook leuk om te weten van de bloggers onder ons: op welk artikel ben je het meest trots?

Veel spamplezier en inspireer elkaar!

17 Comments

 • Reply Romy 13 januari 2017 at 06:20

  Wat ontzettend leuk dat je Ayla in de spotlights zet! Ik volg haar ook nu sindskort en vind dat ze ontzettend mooi en open schrijft.
  Romy heeft onlangs geplaatst…Outfit of the day: buiten mijn comfortzone?My Profile

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:23

   Jaaa, hele toffe blog is dat! :-)

 • Reply Irma 13 januari 2017 at 08:42

  Wat leuk dat we even mogen komen spammen! :D Ik ga mij en mijn blog even voorstellen:

  Hi!
  Ik ben Irma, 25 jaar en op 22-05-2014 ben ik getrouwd met Harm Hendrik. Op 18-04-2015 is onze dochter Nina geboren. Op http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)! De artikelen waar ik het meest trots op ben zijn toch wel de persoonlijke artikelen zoals de ‘mijn week in foto’s’ en ‘mijn Instagram-feed’. Dit vind ik ook gewoon erg leuk om te maken!
  Irma heeft onlangs geplaatst…Avontura Dronten, speelparadijs of krijspaleis?My Profile

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:26

   Irma, wat leuk dat je komt spammen! :-) Ik heb gelijk een kijkje genomen op jouw blog. Wat een gave blog heb je! En vooral een hele prachtige dochter. Haar krulletjes. <3

 • Reply Aneta 13 januari 2017 at 08:49

  Ja! Mij ken je al maar wil me toch gezellig nog een met voorstellen. Ik ben Aneta en blog op Love4seasons.nl een blog voor je dagelijkse inspiratie op het gebied van gezondheid, geluk, recepten, lifestyle en nog veel meer! Het artikel waar ik het meest trots op ben is “SMAG agenda” het is een agenda speciaal voor de bloggers onder ons. Dit artikel heeft veel bloggers geïnspireerd.
  Aneta heeft onlangs geplaatst…Social Media trends in 2017My Profile

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:27

   Jaaa! Ik hoop dat meerderen jouw toffe blog ontdekken door jouw spamberichtje. :-) Dat artikel van de SMAG-agenda is zeker een artikel om trots op te zijn! Vooral inderdaad omdat hij zo praktisch is voor bloggers.

 • Reply Evelyne 13 januari 2017 at 11:47

  Ik kende Ayla nog niet, maar meteen toen ik op haar blog ging kijken werd ik ‘verliefd’. Ik ben haar dan ook maar meteen gaan volgen, want daar wil ik toch meer van gaan zien :)
  Evelyne heeft onlangs geplaatst…52 blije maandagen #2 | Doelen stellen met WOOP!My Profile

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:28

   Geweldige blog hè? :-) En zo open en eerlijk ook.

 • Reply Manon 13 januari 2017 at 15:06

  Sweet! Ayla’s blog kende ik nog niet, maar inderdaad: wat een enthousiasme zeg!

  Ik ben net een nieuwe blog begonnen – http://www.howyoudoing.nl
  Het idee daarvoor is ontstaan omdat ik mezelf niet zo goed kon motiveren. Ik denk dat anderen daar af en toe ook last van hebben. Door het plaatsen van motiverende en inspirerende berichten wil ik daarom met How You Doing niet alleen mezelf helpen, maar ook anderen :)

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:29

   Wat een mooi idee om een blog te beginnen zeg! Van de naam alleen al word ik héél nieuwsgierig. Ik ga snel een kijkje nemen. :-)

 • Reply Sarah 13 januari 2017 at 16:37

  Oeh, ik ken Ayla nog niet. Meteen even doorklikken :)
  Sarah heeft onlangs geplaatst…De beste films die ik in 2016 gezien heb (Deel 1/2)My Profile

 • Reply Ayla 13 januari 2017 at 20:02

  Jeeeeetje Renske!! Bloos, bloos, bloos!! Wat mégalief van je om dit te schrijven! Ik krijg het helemaal warm van binnen, zo onwijs tof om te lezen dat je zo enthousiast bent! En dan ook nog alle bijval van de mensen hier in de comments, you made my day!! Ik ga hem inlijsten Renske, THANKS!!
  Ayla heeft onlangs geplaatst…Favoriete Iphone apps voor meer rust in je levenMy Profile

  • Reply Renske 17 januari 2017 at 21:31

   Berg die rode blooswangetjes maar op. Je hebt het dik verdiend om in de spotlight te staan! :-) Dit blogje krijgt dan wel een mooi plekje in jullie hartstikke toffe huis toch? Haha!

 • Reply Amina 16 januari 2017 at 20:21

  Heel mooi én herkenbaar! xoxo
  Amina heeft onlangs geplaatst…Beauty | 9 Stappen om foundation nóg egaler aan te brengen!My Profile

 • Reply Celine 27 januari 2017 at 15:59

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.thebeautyboulevard.nl. Een persoonlijke beauty en fashion blog. Ik vind bloggen echt geweldig en ik kan eigenlijk niet stoppen met schrijven. Ik kan dus echt mijn ei kwijt op mijn blog. Neem je een kijkje?

  Liefs, Celine.

 • Reply Bettie 1 februari 2017 at 10:01

  Mijn blog is niet nieuw nieuw, maar ik heb wel sinds gisteren een eigen domein. Ik blog over echt heel veel dingen eigenlijk, maar ik denk voornamelijk dat het om films en boeken gaat. Tussendoor wil ik DIY’s maken voor blog, maar lifestyle/persoonlijke ervaringen delen.

 • Reply Luna 1 februari 2017 at 16:53

  Ik ben Luna en ik heb al bijna zes jaar mijn huidige boekenblog. Ik lees veel Nederlandse en Vlaamse auteurs. Dit kunnen recente boeken zijn, maar soms ook wat ouder. Mooie romans, spannende thrillers en interessante non fictie komt voorbij. Zo af en toe recenseer ik ook kinderboeken en ik doe mee aan ‘een prentenboek per week uitdaging’. Ik ben van nature erg nieuwsgierig, dus als een boek mij nieuwsgierig maakt lees ik het ook. Daarbij hoort natuurlijk een eerlijke review. Het meest trots ben ik op mijn recensie over het boek Ikigai. Ik hoop dat je een keer langskomt! :)
  Luna heeft onlangs geplaatst…Er is geen vorm waarin ik pas van Erna SassenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  1000 vragen aan jezelf #28

  Een flinke tijd terug zat er bij de Flow een leuk, klein boekje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer...

  Sluiten