Happiness Persoonlijk

TAG | Zomerse dilemma’s

20 juni 2016

Yay! Een nieuwe tag is geboren! De tag draagt de naam ‘Zomerse dilemma’s’, is elf dilemma’s lang en… Oké, ik draaf door, ha. Jullie mogen drie keer raden hoe deze tag is ontstaan. Ach, weet je? Ik verklap het gewoon! ;-) Na al die Dilemma’s op Dinsdag vond ik het hoog tijd worden om jullie een tag voor te leggen met heuse dilemma’s. En aangezien het bijna zomer is – hoera, hoera! -, is het ‘dilemma-onderwerp’ natuurlijk makkelijk gekozen. Uiteraard heb ik de tag zelf ook ingevuld. Benieuwd naar de tag én mijn antwoorden? Lees snel verder!

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding?

Ik maak het mijzelf al gemakkelijk, ha. Hoewel ik aan de andere kant van Nederland woon en het daarmee zelden voorkomt dat ik op blote voeten door de branding banjer, geeft mij dat wel het ultieme zomergevoel! Op blote voeten door het gras banjeren is trouwens ook een ultiem geluksmomentje. Moeilijk, moeilijk. In de lente dan maar op blote voeten door het gras en in de zomer op blote voeten door de branding. Yay!

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Zolang er op dat tropische eiland genoeg culturele en actieve activiteiten te ondernemen zijn, vind ik het heerlijk om een vakantie door te brengen op een tropisch eiland. Plus: in hartje zomer is het in veel steden bloedheet. Warmte vind ik heerlijk hoor, maar ik moet er niet bijna bij neervallen. Dus… Wie gaat er mee naar een tropisch eiland?!

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Tja, met beide is natuurlijk veel te variëren. In de zomer eet ik het liefste buiten én pastasalade’s. Maar om nu íedere dag pastasalade te eten? Mwoah, volgens mij komt de pasta – ook al zijn er tig soorten pasta – mij op den duur echt de neus uit. Dus ik ga iedere avond lekker barbecueën. Mijn droom is trouwens een buitenkeuken, dus dat komt even mooi uit! En hé, een barbecuediner (Is dit serieus een woord?!) hoeft niet alleen maar te bestaan uit enorme hompen vlees en stokbrood. Flans een lekkere salade in elkaar – hé, dat kan natuurlijk ook een pastasalade zijn! ;-) -, zorg voor een lekker stukje vlees, heerlijke gegrilde groenten en aardappels met schil en rozemarijn. Oh, zalig!

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Als wandelen ook onder de noemer ‘workouts’ valt, kies ik toch echt voor workouts in de buitenlucht. In de sportschool hangt altijd een bepaalde geur waar ik iedere keer weer opnieuw aan moet wennen. Stiekem wil ik het hardlopen ook weer eens oppakken. Ooit. Dus kom maar op met die workouts in de buitenlucht!

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Doe mij maar een boze wereld achter mij aan als de zon een dag niet schijnt hoor! Het lijkt mij heerlijk om een keer alleen op vakantie te gaan, maar al-tijd alleen op vakantie? Vriendelijk bedankt! Alleen is ook maar zo alleen natuurlijk. Het is toch veel mooier om de wereld te ontdekken met iemand aan jouw zijde? Dus ladies and gentlemen, niet boos worden als het een keertje regent. De natuur heeft ook zo af en toe water nodig. ;-)

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Poeh, lastig! Scandinavië trekt mij ontzettend. De natuur vind ik prachtig, maar ook de talen die ze er spreken vind ik te leuk om te horen. (Hoewel ik daar natuurlijk geen biet van begrijp, ha.) Een aantal Aziatische landen staan zeker nog hoog op mijn lijstje, maar om daar nu een hele zomer door te backpacken? Dan ga ik liever een hele zomer naar Scandinavië. Ja, keuze gemaakt!

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Oké, als ik nooit meer slippers draag, heeft het natuurlijk weinig zin om mijn teennagels nog te lakken. Inderdaad, ik lak mijn nagels echt niet in de winter hoor. Dan zitten ze al opgesloten in een paar schoenen, krijgen ze ook nog een laag nagellak over zich heen gesmeerd. Arme teennagels. ;-) Stiekem vind ik niet-gelakte teennagels niet heel fris om te zien. Oké, bij mannen vind ik het normaal. Tja, verklaar mij maar voor gek. Enfin, ik kies toch echt voor nooit meer mijn teennagels lakken. Met pijn in mijn hart trouwens! Slippertjes zijn in de zomer nu eenmaal favoriet bij mij, mét gelakte teennagels, ha.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Haha, oké. Rokjes draag ik sowieso weinig. Want: daar voel ik mij ongemakkelijker in dan in een jurkje. Benen niet ontharen vind ik trouwens best een vies idee, maar eigenlijk let ik zelf ook nooit op onthaarde benen van anderen. Ik blondeer de zwarte haartjes op mijn benen gewoon. Dan valt het vast minder op! ;-)

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Illegaal kamperen in een weiland is best spannend, maar of ik daar het lef voor heb? Ik ben bang van niet. De hele nacht in spanning of de eigenaar van het betreffende weiland mijn tentje al door heeft en met boze stieren op mij af komt stormen… Ik zie dat trouwens al helemaal voor mij: een boer die met zijn kudde stieren (en natuurlijk een hooivork in zijn hand) op mijn tentje komt afstormen. Ik breng dus veilig iedere nacht door onder de sterrenhemel. Ik bouw gewoon een tuinhut met panoramadak dat open kan bij droog weer en dicht kan in het geval van regen.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Eerlijk? Allebei is een fiasco! Ik en geen zoetigheid? Onmogelijk! Maar ik en mijn favoriete ijssmaak? Nog onmogelijker! ;-) Toch is er vast een nieuwe, favoriete ijsjessmaak te vinden. Hoewel ik dat natuurlijk aan niemand zal vertellen, aangezien die dan natuurlijk ook uit het assortiment verdwijnt.

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Toen dit dilemma in mijn hoofd omhoog borrelde, moest ik stiekem ontzettend hard lachen. Hoe ik erbij kom? Tja, ik zat nog met mijn hoofd bij een tropisch eiland, denk ik. Met als gevolg dat ik de hele dag het Kinderen voor Kinderennummer in mijn hoofd had trouwens. Bummer! Maar niets vrolijker dan Kinderen voor Kinderen! Sorry dat ‘Op een onbewoond eiland’ nu automatisch op repeat staat in jouw hoofd, ha.

Ik ben zó benieuwd wat jullie van deze zomerse dilemma’s vinden! Lieve Kim, Femke, Sammie, Sandra en Rowan, ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie de tag invullen.

Wil je de tag zelf gebruiken? He-le-maal tof! Ik zou het natuurlijk wel hartstikke lief vinden als je naar mij verwijst.

Wat zou jij kiezen: illegaal kamperen in een weiland of slapen onder de sterrenhemel?

40 Comments

 • Reply Femke 20 juni 2016 at 06:48

  Slapen onder de sterrenhemel, dat staat nog op mijn bucketlist! Dan wel in de Sahara haha! Leuke dillema’s :-)!
  Femke heeft onlangs geplaatst…Review: Golden RoseMy Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:51

   Jaaaa! Heel gaaf! Ik slaap met je mee hoor, haha.

 • Reply Leonie van Mil 20 juni 2016 at 07:22

  Ik kies voor slapen onder een sterrenhemel! Hartstikke mooi lijkt me dat!
  Leonie van Mil heeft onlangs geplaatst…Een uitdaging omtrent mijn blogMy Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:52

   Het lijkt mij ook echt fantastisch. Vooral op een stuk land waar geen tot weinig ander licht is en waar het niet bewolkt is. Dat lijkt me zó prachtig!

 • Reply annouska 20 juni 2016 at 11:45

  Wat een dilemma’s zeg. Bij sommige kan ik echt niet kiezen. Maar slapen onder de sterrenhemel en elke dag BBQ lijkt mij dan weer ideaal.

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:53

   Haha, op zich is dagelijks barbecueën best ideaal, ja. Variatie genoeg te verzinnen!

 • Reply Rachel Kromdijk 20 juni 2016 at 11:55

  Ah slapen onder de sterren lijkt mij ook zo mooi && romantische haha!
  Rachel Kromdijk heeft onlangs geplaatst…SHOPLOG | LOAVIES EN DE H&MMy Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:53

   Romantisch ook! :-)

 • Reply sammie 20 juni 2016 at 13:31

  Oh ik zie dat ik getagd ben :) Ik ga ‘m zeker invullen binnenkort. Hopelijk gaat de zomer binnenkort ook echt eens beginnen, hier is het vandaag weer grijs en grauw :(
  sammie heeft onlangs geplaatst…The Lazy Sunday TagMy Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:55

   Supertof! :-) Ik ben nu al benieuwd naar jouw antwoorden! Nou, inderdaad zeg. Regen, regen, regen. Hoewel het ook wel weer wat heeft: lekker kneuterig onder een dekentje op de bank met een flinke kop thee.

 • Reply Dalinka 20 juni 2016 at 13:54

  Leuk bedacht! Ik zou kiezen voor slapen onder de sterrenhemel. Dat lijkt me namelijk onwijs mooi en ik zou denk ik geen oog dicht doen als ik illegaal in een weiland zou overnachten. Precies om de reden die jij beschrijft hahaha.
  Dalinka heeft onlangs geplaatst…90’s en 00’s muziek terugluisterenMy Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:56

   Wat leuk om te horen! Wees vrij om hem over te nemen. :-)

   Haha, ik ben dus niet de enige angsthaas. :’) Onder de sterrenhemel slapen lijkt me dan echt een stuk relaxter slapen.

 • Reply Jenn 20 juni 2016 at 14:14

  Haha, erg leuk! Maar als je geen zoetigheid mag, mag je dan wel je favoriete ijssmaak eten? Want hem wel kunnen vinden en niet mogen eten lijkt me nog meer killing dan hem gewoon uberhaupt niet kunnen vinden :P
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Afgelopen week… #76My Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:57

   Hahaha, nu je het zegt… :’) Dát is pas een drama!

 • Reply Evelyne 20 juni 2016 at 14:44

  Slapen onder de sterrenhemel lijkt mij veiliger dan illegaal kamperen in een weiland ;) Leuke Tag die je bedacht. Ik vul hem ook eens in, om de zomer wat te kunnen voelen in dit regenachtige weer van vandaag..

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:57

   Wat leuk! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. :-) En inderdaad, dit weer brengt de zomerkriebels wel echt tot een laag pitje, haha.

 • Reply Rowan 20 juni 2016 at 20:52

  Wat een super leuke tag! Ik kies voor slapen onder de sterrenhemel, in de hoop dat het een warme, regenloze zomer wordt…. ;-)
  Rowan heeft onlangs geplaatst…Ontbijten met een ijsje! (yoghurt, fruit, granola)My Profile

  • Reply Renske 20 juni 2016 at 21:58

   En vooral niet bewolkt, haha. Anders zien we nog niks. ^^ Ik voel een blogslaapdate onder de sterrenhemel aan komen, haha.

 • Reply ricardo 21 juni 2016 at 12:45

  Och heden wat een dilemma’s. Ik ben blij dat ik ze nog niet hoef in te vullen en wacht geduldig tot het een keer bij mij belandt, ga ik me er dan wel druk over maken!
  Erg leuk verzonnen allemaal :D
  ricardo heeft onlangs geplaatst…Een heldere wereld met dank aan polette!My Profile

  • Reply Renske 21 juni 2016 at 20:03

   Bij deze: Ricardo, ik tag ook jou! Mwuaha! Of telt dat niet? :p

 • Reply Sandra 22 juni 2016 at 18:49

  Leuk tag Renske!! Echt waar, hihi. Leuk ook dat je mij getagd hebt, ik neem hem over. :) Ik ga daarom dus niet nu al de vraag beantwoorden die je stelde, haha!
  Sandra heeft onlangs geplaatst…Nieuw haar | Granny grey it is!My Profile

 • Reply Tuesday Tag Day: de zomerse dilemma's tag - La Femme Fem 5 juli 2016 at 06:03

  […] a new tag in town! De zomerse dilemma’s tag is in het leven geroepen door Renske. Toen zij mij tagde om de dilemma’s te beantwoorden was ik dit natuurlijk meteen van plan. […]

 • Reply TAG Zomerse Dilemma’s… | Deborah Hamar 9 juli 2016 at 10:58

  […] via kwam ik uit op het blog van Montevie. Ze schrijft over van alles en nog wat. Op de dinsdag komen haar “dilemma’s” aanbod. […]

 • Reply Tag: zomerse dilemma's - Wolken en Zonnestralen 12 juli 2016 at 19:31

  […] Northflix kwam ik een erg leuke zomer-tag tegen, bedacht door Renske. En omdat vandaag het zomerweer weer niet super stralend is, ga ik er hier maar wat zomerse sferen […]

 • Reply Zomerse Dilemma's Tag - Wanda's Wereld 19 juli 2016 at 21:21

  […] Dankzij Northflix kreeg ik deze Tag in de schoot geworpen en nu het echt hoog zomer is, is het natuurlijk dé perfecte gelegenheid om hem online te gooien! Oftewel, de Zomerse Dilemma’s Tag! De Tag is trouwens bedacht door Renske! […]

 • Reply Esmay 19 juli 2016 at 23:47

  Ik heb eerder vandaag de tag ingevuld en ik vond ‘m echt super leuk om te doen!
  Esmay heeft onlangs geplaatst…De zomerse dilemma’s tagMy Profile

 • Reply Arianne 20 juli 2016 at 20:54

  Leuke tag voor dit tijdens het zomerse weer!! Ik heb hem ook ingevuld!

 • Reply Arianne 20 juli 2016 at 20:56

  Leuke tag voor tijdens het zomerse weer!! Ik heb hem ook ingevuld!
  Arianne heeft onlangs geplaatst…~TAG| Zomerse dilemma’s~My Profile

 • Reply Zomerse dilemma's Tag | Life by Jess 22 juli 2016 at 09:30

  […] Er is weer een nieuwe TAG in blogland, en wel een hele leuke! Helaas laat de echte zomer nog even op zich wachten in Nederland, (wat ik heel erg jammer vind) maar om toch even weg te kunnen dromen bij een heerlijke zomer, zijn deze vragen echt heel erg leuk! Ga ik elke nacht illegaal kamperen in een weiland of elke nacht onder een sterrenhemel slapen? De TAG Zomerse Dilemma’s is bedacht door Renske. […]

 • Reply Zomerse dilemma’s TAG – Thema juli – Ijs 27 juli 2016 at 15:09

  […] Sam, dankjewel voor het taggen! Heel leuk om eens een tag te mogen invullen en plaatsen op mijn blog. Zo leren jullie me ook wat beter kennen. En wat ik natuurlijk niet mag vergeten te vertellen aan jullie; de tag is bedacht door Renske. […]

 • Reply Zomerse dilemma’s tag – XGraciously 2 augustus 2016 at 06:00

  […] Voel je vrij om deze tag over te nemen, maar link wel degene die deze leuke tag heeft bedacht; Renske! […]

 • Reply De Zomerse Dilema's-tag - 4 augustus 2016 at 09:08

  […] extra stukje zomer is welkom in augustus. Ik kwam bij Wanda de Zomerse Dilema’s-tag van Renske tegen, en besloot de uitdaging aan te gaan. Benieuwd of ik kies voor rondreizen door Scandinavië […]

 • Reply Zomerse Dilemma's Tag - Liefs van Lieke 4 september 2016 at 13:13

  […] Twintigennogwat.nl om de Zomerse Dilemma Tag in te vullen. Een tag die bedacht is door Renske van Montevie.nl. Amy kon me op geen beter moment taggen, want ik was die week op vakantie en genoot daar van de […]

 • Reply Zomerse Dilemma’s – Mama's met thee 11 september 2016 at 07:02

  […] de valreep nog even deze leuke tag met echte zomerse dilemma’s. Hij is bedacht door Renske. Kijken jullie mee naar onze antwoorden? En laat in de reacties gerust achter hoe jullie er over […]

 • Reply Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst 10 november 2016 at 11:32

  […] Zomerse dilemma’s – Renske […]

 • Reply hetismarg » TAG Zomerse dilemma's 27 november 2016 at 20:27

  […] Dilemma’s. Ik vind ze fascinerend. Ik volg op Facebook de Dilemma op Dinsdag pagina en elke week weet ik weer niet wat ik moet kiezen. Of het is allebei superkut, of er valt voor allebei wel iets positiefs te zeggen. Ik ben door Northflix getagged om de Zomerse Dilemma’s tag in te vullen, die weer verzonnen is door Renske. […]

 • Reply TAG| Zomerse dilema’s | 12 mei 2017 at 09:28

  […] Renske bedacht een leuke zomertag die werd overgenomen door Marjolein. En ik werd op mijn beurt weer getagd door Miss Lein. Lees je mee? […]

 • Reply My Story San's Life - Zomerse dilemma’s TAG - My Story San's Life 13 juli 2017 at 06:47

  […] Yes ik heb weer een super leuke tag gevonden. Binnenkort heb ik 2 weken vakantie, ja daar kijk ik enorm naar uit. Maar net zoals iedereen ben ik al aan het nadenken over deze vakantie. Want wat wil ik graag doen in mijn vakantie. Aan de ene kant zou ik graag op vakantie gaan maar aan de andere kant zou ik dan gewoon thuis willen blijven. Dit klinkt wel een beetje als een dilemma net zoals deze tag. De tag noemt trouwens “zomerse dilemma’s” en bevat een aantal vragen waardoor je automatisch een echte dilemma krijgt. Deze tag is trouwens bedacht door Renske. […]

 • Reply Zomerse dilemma’s ~ TAG - Veusteveul.nl 17 december 2017 at 20:26

  […] Wolken & Zonnestralen kwam ik een leuke zomer-tag tegen, bedacht door Renske. Omdat de zomervakantie inmiddels al ruim een week geleden is begonnen voor de kinderen het […]

 • Reply My Story San’s Life - Zomerse dilemma’s TAG - My Story San's Life 11 januari 2018 at 22:50

  […] Yes ik heb weer een super leuke tag gevonden. Binnenkort heb ik 2 weken vakantie, ja daar kijk ik enorm naar uit. Maar net zoals iedereen ben ik al aan het nadenken over deze vakantie. Want wat wil ik graag doen in mijn vakantie. Aan de ene kant zou ik graag op vakantie gaan maar aan de andere kant zou ik dan gewoon thuis willen blijven. Dit klinkt wel een beetje als een dilemma net zoals deze tag. De tag noemt trouwens “zomerse dilemma’s” en bevat een aantal vragen waardoor je automatisch een echte dilemma krijgt. Deze tag is trouwens bedacht door Renske. […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Sunday Baking Day | Gemarineerde aardbeien

  Gemarineerde aardbeien?! Tja, toen ik dat las, ging mijn hartje ook niet gelijk sneller kloppen. Nieuwtje: ze zijn goddelijk, dus...

  Sluiten