Winacties

Winactie | Wie jarig is trakteert!

16 maart 2018

Hiep hiep hoera! Gisteren mocht ik 27 kaarsjes op mijn verjaardagstaart uitblazen. Stiekem heb ik helemaal geen kaarsjes op mijn verjaardagstaart gehad hoor. Er was zelfs niet eens een verjaardagstaart, ha! Dit weekend vier ik mijn verjaardag pas voor familie en vrienden. Daar heb ik onwijs veel zin in! Maar hé, wie jarig is trakteert! In maart vier ik namelijk niet alleen míjn verjaardag, maar ook mijn blogverjaardag! Ondanks dat ik op dit moment niet héél consequent blog, bestond mijn blog een week geleden precies drie jaar. Drie jaar… Jeetje! Een extra reden om een van mijn lieve lezers in het zonnetje te zetten!

Stiekem vind ik het pakketje zó ongelofelijk leuk, dat ik hem het liefst met niemand deel, haha. Toch kan dit pakketje echt van jou worden! Want: Add a little confetti to each day! Wat je allemaal in dit toffe verjaardagspakketje vindt? Een aantal van mijn favoriete producten, want die deel ik natuurlijk graag met een van jullie.
♡ Een mok in een van mijn favoriete kleuren! Uiteraard om jouw favoriete thee of koffie uit te drinken en de dag goed door te komen. Hoera!
♡ Crackers om jouw (mid)dag goed te starten. Deze crackers zijn echt by far mijn favoriete crackers op dit moment. Vooral met een plakje kaas en een aantal plakjes komkommers zijn ze goddelijk!
♡ Wanneer je een pakketje van een theeleut wint, kunnen theezakjes natuurlijk niet ontbreken, ha. Sterrenmuntthee is absoluut favoriet. Maar hé, de meeste mensen vinden dat de smerigste thee die er is. Wat ik natuurlijk niet snap! ;-) Gelukkig heb ik meer theetjes die ik ontzettend lekker vind en graag met jou deel!
♡ Voor de lekkere trek kan een heerlijke reep chocolade niet ontbreken in het pakketje. Natuurlijk pure chocolade, want dat is stiekem toch wel mijn favoriet. Yay!
♡ Om helemaal te kunnen ontspannen (met de chocolade op je tong natuurlijk!), heb ik twee van mijn favoriete maskertjes in het pakketje gestopt. Een peel-off maskertje en een moisturizing maskertje. Op en top ontspanning dus!
♡ En dat alles wordt jou toegestuurd in een té leuk draadmandje!

Hoe maak je kans?

Nou, ik hou van simpel: laat hieronder even een comment achter waarin je laat weten dat je mee wilt doen en ik stop jouw naam in de hoge hoed! Wil je een extra lootje voor in de hoge hoed? Volg mij dan op Bloglovin (+1) en/of Instagram (+1). Oh, en vermeld dat ook even in de comment. Ik ben zo’n kluns die dat gaat vergeten hoor, haha!

Ben jij de gelukkige winnaar?

Op vrijdag 30 maart zal ik alle lootjes in de hoge hoed doen en tover ik een naam tevoorschijn. Hoera! :-) Wanneer de winnaar voor maandag 2 april niet heeft gereageerd, zal ik een nieuwe winnaar kiezen. Zo gaan die dingen, ha. Echt, ik kijk er ontzettend naar uit om een van jullie dit leuke pakketje toe te sturen!

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

20 Comments

 • Reply Nynke B 16 maart 2018 at 07:28

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee en ik volg je natuurlijk via bloglovin.

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:07

   Hartstikke leuk dat je meedoet, Nynke. Staat genoteerd, haha!

 • Reply Jessica J. 16 maart 2018 at 10:48

  Alsnog een gelukkige verjaardag!
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…MSL #94 • Nieuwe lay-out en tafel vol ChineesMy Profile

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:08

   Dank je wel! :-)

 • Reply Evelyne 16 maart 2018 at 19:50

  Leuk! Enne.. gelukkige verjaardag! Oh en euh.. een gelukkige 3de blogverjaardag! :D
  Evelyne heeft onlangs geplaatst…Foto van de week #11My Profile

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:08

   Dank je wel! :-) Dubbel feest inderdaad, haha.

 • Reply Anita te Gussinklo 16 maart 2018 at 22:22

  Gefeliciteerd met je verjaardag,
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin & Instagram.

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:09

   Dank je wel! Ik ga jouw lootjes in de hoge hoed stoppen, haha.

 • Reply Angela 17 maart 2018 at 07:36

  Allereerst gefeliciteerd met beide ! :) Ik doe graag mee (en ik volg je op instagram) . Fijne dag nog !

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:09

   Dank je wel! :-) Dubbel feest, haha!

 • Reply Anneleen 17 maart 2018 at 11:24

  Super dikke proficiat !!! En wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! :) Ik volg ja via bloglovin en via instagram! X

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:11

   Woehoe! Dank je wel! :-) Superleuk dat je meedoet!

 • Reply Irene | tussenmarsenjupiter 17 maart 2018 at 23:08

  Gefeliciteerd met je verjaardagen! :D Ik doe ook graag mee! Ik volg je ook via bloglovin’ en instagram! Fijn weekend nog!

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:12

   Jaaa, hoera! Dank je wel! :-) Jouw lootjes zitten in de hoge hoed, haha. Fijn weekend!

 • Reply Saskia 18 maart 2018 at 12:39

  HIEPERDEPIEP.. HOERA!
  Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad<3

  Ik doe graag mee hoor, ik volg je via IG en BL..
  Een hele fijne Zondag.

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:12

   Dank je wel, Sas! <3 Ik heb een hele leuke dag gehad! Avonden eigenlijk, haha. Heb het twee keer gevierd. :-)

 • Reply Silke 18 maart 2018 at 15:08

  Fijne verjaardag nog, Renske! Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad & kon je het goed vieren dit weekend :D Ik ben al direct een fan van dit pakketje, hihi, dus doe graag mee! Enne, ik volg je via Bloglovin”! :D
  Silke heeft onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #140 | Langzaam beter wordenMy Profile

  • Reply Renske 18 maart 2018 at 16:14

   Jaaa, ik heb het heel goed gevierd! :-) Dank je wel! Superleuk dat je het pakketje zo leuk vindt. Ik gooi jouw lootjes in de hoge hoed, haha.

 • Reply Anita H. 24 maart 2018 at 20:15

  Ik doe mee!

 • Reply Inge | Monsieur Mango 30 april 2018 at 13:35

  Oh shit! Ik heb dit gewoon helemaal gemist. :-(
  Alsnog gefeliciteerd (beter laat dan nooit, toch?) en ik hoop dat je het heerlijk hebt gevierd! <3
  Inge | Monsieur Mango heeft onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool #6: Dit heb ik gegeven en gekregenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  30 dingen die ik wil doen voor mijn 30e | Update #1

  Hoera! Morgen mag ik weer een kaarsje meer uitblazen: 27! Dat betekent dat ik 'nog maar' drie jaar te gaan...

  Sluiten