De gespecialiseerde vakman, maar zeker ook de handige doe-het-zelver kan in deze tijd echt niet meer zonder aluminium profielen. Of u nu aan de slag gaat binnen de constructiebouw met bouw gerelateerde zaken voor dak & wand, of met interieurbouw – van vervaardiging tot aan afwerking – met de maatwerk profielen van aluminium vakman kunt u snel & voortvarend aan de slag! Onze maatwerk profielen – eventueel al in verstek gezaagd aangeleverd – zijn enorm handig bij het vervaardigen van interieur objecten, met name voor maatwerk kasten, stoelen, banken, tafels, bureaus, bedden & dressoirs. Zowel voor de “ruwbouw”, maar ook voor een strakke afwerking is aluminium enorm geschikt, wat dacht u van het wegwerken van naden & kieren van de vloer, de wand, de trap & de keuken? 

Altijd op maat, wel zo handig. 

Wij leveren een gerichte collectie aluminium profielen direct uit eigen voorraad, maar dat is zeker niet alles! Met een eigen team vakmannen en werkplaats incl. zagerij kunnen wij maatwerk snel & voor een eerlijke prijs uitleveren. Het “alles in eigen beheer principe” staat bij ons hoog in het vaandel en dit zorgt er ook voor dat wij onze hoge kwaliteitstandaard kunnen behouden, zonder in te boeten op leversnelheid. 

Een gerichte collectie alu buizen. 

Een van de meest populaire categorieën is wel de aluminium buis van ALUMINIUMvakman, hier vertellen wij u. natuurlijk graag wat meer over. U vindt bij ons een gericht assortiment aluminium buizen ,met een diameter van 15 mm tot en met 70 mm, verkrijgbaar in diverse wanddiktes, van 2 mm tot en met 4 mm. De meest gebruikte maten kunt u bij ons direct online – op maat – bestellen, in een lengte van 10 – 600 cm, tot op de mm nauwkeurig! 

Houd rekening met:

Houd er rekening mee dat wij alleen brut aluminium, ook wel onbehandeld / blank aluminium genoemd. Dit houdt in dat het aluminium niet geanodiseerd (t.b.v. buitengebruik) en/of gepoedercoat is. Ook kunnen er in brut aluminium altijd ondiepe krasjes v& bramen voorkomen, evenals zaagsporen aan de kopse kanten van profielen. 

About The Author