Als je erover denkt om een helix piercing te laten zetten, of er gewoon nieuwsgierig naar bent, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blogpost beantwoorden we al je vragen over helix piercings. We beginnen met de basis – wat is een helix piercing? – en werken ons op naar meer gedetailleerde vragen zoals hoeveel ze kosten en hoe pijnlijk ze zijn. Dus of je nu net begint met je onderzoek of klaar bent om de sprong te wagen, blijf lezen voor alles wat je moet weten over helix piercings!

Wat is een helix piercing?

Wat is een helix piercing? Helix piercings zijn een type oor piercing die door het buitenste kraakbeen van het oor gaan. Helix piercings kunnen op verschillende manieren worden gedaan, maar het meest voorkomende type is een eenvoudige stud. Helix piercings worden meestal gedaan met een naald en dan worden de sieraden ingebracht, hoewel sommige mensen kunnen kiezen voor een gun piercing.

Hoeveel kost een helix piercing?

Hoeveel kosten helix piercings? De kosten van je helix piercing zullen afhangen van een paar factoren, waaronder waar je het laat doen en welk type sieraad je kiest. Eenvoudige studs zijn vaak de meest betaalbare optie, terwijl meer complexe ontwerpen duurder kunnen zijn. In het algemeen kun je verwachten te betalen van $30 tot $100 voor je helix piercing.

Is het pijnlijk?

Hoe pijnlijk is een helix piercing? Helix piercings zijn relatief pijnloos, hoewel iedereen een andere pijntolerantie heeft. De pijn is meestal slechts een korte scherpe sensatie als de naald door het oor gaat. Na de eerste piercing kun je een paar dagen wat gevoeligheid en pijn voelen. Het nemen van vrij verkrijgbare pijnstillers kan helpen om het ongemak te verlichten.

Nu je alles weet over helix piercings, is het tijd om te beslissen of ze geschikt zijn voor jou. Helix piercings zijn een geweldige manier om wat extra stijl aan je look toe te voegen, maar zorg ervoor dat je je onderzoek doet en een gerenommeerde piercer kiest voor de beste resultaten. Bedankt voor het lezen!

About The Author