Puberende dochters, jongens die ontzettend stoer doen, erbij willen horen… je kent het vast wel; niks is goed genoeg voor de middelbare scholier, en alles moet hip, hot and happening zijn. En hoewel je ze daarin graag tegemoet wil komen, kan je ook niet iedere dag een nieuwe drinkbeker of schooltas aanschaffen… Wil je toch trends voor in de schooltas cadeau doen? Dan nemen we je graag mee door een aantal hippe doch tijdloze producten voor in de schooltas; lees snel met ons mee! 

Een effen broodtrommel

Broodtrommels zijn misschien wel helemaal niet zo hip, maar wel ontzettend duurzaam. Dus als zoon- of dochterlief op een bepaalde leeftijd thuiskomt met de vraag voor een boterhamzakje in plaats van een broodtrommel, kan je dat maar beter voor zijn… Daarom een goede tip; schaf een broodtrommel met een effen kleur aan, zo weet je zeker dat jouw kids er minder snel op uitgekeken raken. De meest perfecte oplossing? Een zwarte broodtrommel natuurlijk! Klinkt misschien een beetje saai, maar er kan eigenlijk nooit wat mis mee zijn! 

Waterfles! 

De tijd dat jouw kinderen zijn veranderd in middelbare scholieren, zullen ze heus geen appelsap uit een drinkbeker meer mee naar school willen. Maar wat dan wel? Een waterfles met rietje én naam! Drinkt lekker, en vanwege het personaliseren met eigen naam zal de waterfles speciaal en uniek voelen; deze zal jouw dochter of zoon zeker willen blijven gebruiken! 

Gepersonaliseerde items! 

Het personaliseren van items is sowieso hip, hot and happening. Een rugzak met voornaam, een agenda met een foto erop gedrukt of een jas met de initialen erop geborduurd; niks is te gek! Ook dient er ruimte te zijn voor het zelf persoonlijk maken van producten, zoals stickers voor op de boeken die je zelf kan versieren, of een kaftpapier die niet volledig met bloemetjes bezaaid is maar een effen kleur heeft; kunnen andere klasgenoten er bijvoorbeeld iets op schrijven; cool! 

Linnen tas

Voor de meiden een item die zeker niet mag missen voor een perfecte school-uitzet; de linnen tas. Echter… niet per se geschikt als boekentas; linnen tassen zijn hier vaak niet stevig genoeg voor en daarbij is het ook niet erg fijn voor de schouder. Gelukkig zijn er andere momenten waarop een linnen tas goed van pas zou komen, deze zou bijvoorbeeld goed kunnen dienen voor het meenemen van gymkleding! Linnen tassen zijn niet erg duur en op veel plekken te koop, dus je zal sowieso een geschikt model vinden! 

About The Author