Wanneer je voor jouw bedrijf verschillende kleinere ladingen wilt verzenden zou je dit via groupage kunnen verzenden. Groupage is het verzenden van verschillende kleinere ladingen die in een container geplaatst zijn. Jouw zending wordt dan ook via containertransport verzonden. De container wordt op deze manier als grote lading verzonden. Door gebruik te maken van een groupage zending kunnen ook de kleinere bedrijven in ons land de goederen simpel en kosten efficiënt laten verzenden. In dit blog lees je meer over groupage zendingen:

Wat is groupage zending precies?

Zoals gezegd: het verzenden van kleinere ladingen in een container noemen we groupage. Er worden van verschillende bedrijven zendingen in een container voor transport geplaatst. Op deze manier kunnen bedrijven erg besparen op de kosten van verzending. Wanneer je jouw goederen door een gerenommeerd bedrijf zoals SILS laat vervoeren, ben je er van verzekerd dat de het met service op het hoogste niveau gepaard gaat. Zo toetsen ze bij SILS geselecteerde transporteurs met regelmaat aan de hand van een Service Leven Agreement. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw goederen met de beste service getransporteerd zullen worden.

SILS verzorgd dagelijks groupagezendingen door heel Europa. Hiervoor maken ze gebruik van een vast aantal geselecteerde transporteurs die geselecteerd zijn op service en kwaliteit. SILS Cargo is dan ook de nummer 1 in Nederland onder de logistieke bedrijven van gespecialiseerde groupage zendingen.

Jouw transport uitbesteden

Wanneer jij het wegtransport van jouw goederen uitbesteedt wil je ervan verzekerd zijn dat je dit bij een betrouwbare partner doet. Je wilt een ervaren team, met de juiste contacten, vaardigheden en kennis om tot een juist transport te komen.

Betrouwbare partner in business wat betreft transport

Wanneer jij jouw producten wilt laten transporteren door middel van groupage wil jij dat er werk uit handen wordt genomen. Op deze manier kan jij je kostbare tijd namelijk gebruiken voor andere belangrijke dingen. Op deze manier blijf je de concurrentie voor. Doordat SILS al jarenlang de beste transporteur van Nederland is, een professioneel team heeft en een alert aanspreekpunt maakt dit SILS tot een stabiele en betrouwbare partner.

Groupage door heel Europa

SILS zorgt ervoor dat jouw goederen daadwerkelijk goed afgeleverd worden. Dit kan in Nederland, maar ook door heel Europa. Daar draaien ze hun hand niet voor om, of dit nu voor zeetransport of wegtransport is. Binnen een mum van tijd zijn jouw goederen op de plek van bestemming.

About The Author