Het fundamentele onderscheid tussen het charteren van een privé jet en het reizen in de 1e klasse is: als je in een privé vliegtuig reist sta je in het middelpunt van de belangstelling, terwijl als je in een commercieel vliegtuig reist de focus op de luchtvaartmaatschappij ligt. Het charteren van een privé jet geeft u de vrijheid om te vliegen waar en wanneer u wilt, met een configuratie die specifiek is ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen.

De ervaring van het vliegen met een privé jet is ongetwijfeld zeer verfijnd, de voordelen gaan veel verder dan luxe. We hebben een lijst gemaakt met de belangrijkste voordelen van het reizen met een privé vlucht.

U landt dichter bij uw bestemming
Wanneer de vlucht privé is, kiest u de vertrek- en aankomstterminal. Als u in de buurt van een kleine privé-luchthaven of -vliegveld woont, kunt u het verkeer in de binnenstad vermijden door deze opties te kiezen. En nadat u vertrekt, kan uw privé jet landen op elke luchthaven die het dichtst bij uw eindbestemming ligt. Op deze manier kunt u meer tijd doorbrengen op uw bestemming en minder reistijd.

Geen lange schalen
Laat u niet beperken door het schema van de luchtvaartmaatschappij. Moet je rechtstreeks van een vergadering in Londen naar een collegebezoek in Providence, Rhode Island? Met een privé vlucht kunt u direct naar uw bestemming gaan. U hoeft niet te stoppen op luchthavens om tijd te verspillen tussen de vluchten door. En als je te laat bent, hoef je niet door het vliegveld te rennen. Op een privé vlucht wacht het vliegtuig op u.

Laat uw huisdier aan uw zijde staan
Het conditioneren van uw huisdier om een lange vlucht samen met de ladingen door te brengen kan wat angst veroorzaken voor zowel u als uw huisdier. Niet alle commerciële vluchten accepteren huisdieren aan boord, of rekenen een zeer dure extra vergoeding aan. Op een privé vlucht kan uw huisdier naast u zitten en samen genieten van hetzelfde comfort.

Kies het vliegtuig en het interieur
Is uw stijl meer klassiek of modern? Wilt u 7 of 14 personen huisvesten? Privé vluchten bieden verschillende maten en een scala aan luxueuze interieurs, en u kiest uw favoriet.

Kies wanneer u wilt vliegen
Commerciële vluchten hebben een vaste dienstregeling die veel vertraging oploopt door externe variabelen. De meest voorkomende oorzaak van vertraagde vluchten zijn niet de weersomstandigheden – het zijn vertraagde vliegtuigen. Wanneer de vlucht privé is, kiest u een vertrektijd die geschikt is voor uw schema, niet voor het schema van het bedrijf.

Hebben het hele vliegtuig tot uw beschikking
Stel je voor dat de enige passagiers op je volgende vlucht je gasten waren. Een privé jet kan de plaats zijn voor een vertrouwelijke vergadering tijdens de vlucht, u kunt zonder onderbrekingen werken, of zelfs een goede tijd doorbrengen met uw familie en vrienden.

Geniet van privé-lounges en terminals
Hoe luxueus de eerste commerciële klasse ook is, de enige manier om er te komen is door chaos en lange wachtrijen op de luchthaven. Als u met een privévliegtuig vliegt, kan uw chauffeur u direct naar het instapgedeelte brengen. Sommige privéterminals bieden zelfs een luxueuze lounge waar u kunt ontspannen terwijl u wacht op uw vrienden.

About The Author