Je vindt de allerbeste chick flicks op Netflix. Wat is er heerlijker dan een avondje Netflixen met vriendinnen en er is dan niets beters dan je je heerlijk kunnen inleven in een personage in een romantische komedie of in een trieste film.

Van de klassieke ‘Love actually ‘of een van de recentere romantische komedies op Netflix’ The other woman’, is hier de lange lijst van enkele echt goede chick flicks op Netflix voor je volgende girls night.

Een van de chick flicks op Netflix die ik kan aanraden is ‘The other Woman’. In deze film spelen sterren als Kate Upton, Leslie Mann en Cameron Diaz. Het verhaal draait om drie vrouwen die zijn gevallen voor dezelfde man, Mark King. Het trio neemt het op zich om hem een passende les te leren.

De volgende uit de lijst van chick flicks op Netflix is ‘Magic Mike’. ‘Magic Mike’ speelt zich af rond een stel mannelijke strippers. Wat ook interessant is om te weten is dat de film voor een deel is gebaseerd op het ware levensverhaal van Channing Tatum, die een hoofdrol speelt in de film. De film creëerde veel aandacht rond de tijd van zijn release en werd alom geprezen om de uitvoering en regie.

Ook een goede, klassieke chick flick is ‘Love Actually’. In deze film volgen we het leven van acht stellen en hun dagelijks leven. ‘Love Actually’ speelt zich af in de maand voor kerstmis in Londen en gaat helemaal over verliefd worden. Emma Thompson, Liam Neeson, Colin Firth, Keira Knightly en Martin Freeman zijn slechts enkele van de vele geweldige acteurs die deze film tot leven hebben gebracht. Hoewel deze chick flick een geweldige verhaallijn heeft, zou de film niet hetzelfde zijn zonder zijn sterke en getalenteerde cast. ‘Love Actually is de perfecte film om samen met je dierbaren te kijken.

En dan alweer de laatste film uit de lange lijst van chick flicks op Netflix is ‘The Princess Diaries’. Sociaal onhandige Mia is een introverte tiener die met haar moeder in een buitenwijk van San Fransisco woont. Tot haar schrik leert Mia dat haar grootmoeder van vaders zijde de koningin van Genovia is en na het overlijden van haar vader, die de troonopvolger was geweest, is Mia de volgende in de rij. De koningin overtuigt Mia om de troon achter haar aan te nemen.

 

Kortom wil je een leuke avond kies dan een van deze films uit de lange lijst van chick flicks op Netflix.

About The Author