Op het moment dat je bamboe kleren voor mannen koopt zul je aangenaam verrast zijn over de positieve eigenschappen van de bamboevezel. De pluspunten van bamboekleding gaan veel verder dan een prettig draagcomfort. Met het aanschaffen van kleding van dit textiel maak jij het jezelf een stuk eenvoudiger.

Gladde structuur maakt strijken overbodig

Bamboevezels hebben een gladde ronde structuur. Hierdoor hoef jij de bamboe kleren voor mannen na het wassen in de wasmachine niet meer te strijken. Na het drogen kun jij je favoriete kledingstuk van bamboe gelijk weer aantrekken. Dit drogen gaat door de open structuur van de vezel trouwens razendsnel.

Hoog draagcomfort

De ronde structuur van de bamboe voelt zijdezacht aan. Hierdoor valt de kleding soepel om je lichaam en zul jij je kleding met plezier dragen. Shop je favoriete boxershort van bamboe en combineer dit met een joggingbroek van dit heerlijke materiaal en een handgemaakt bamboe T-shirt.

Bamboe ventileert en absorbeert

De microgaatjes van bamboe zorgen ervoor dat vocht snel wordt afgevoerd. Op het moment dat jij je favoriete bamboekleding draagt, zul je een langdurige frisheid en veel minder snel gaan zweten.

Antibacteriële werking

De vezels maken de bamboe kleren voor mannen geschikt voor een grote doelgroep. Heb jij een gevoelige huid door bijvoorbeeld eczeem? Weet dan dat de antibacteriële werking je huid tot rust brengt.

Geschikt voor elk seizoen

Bamboe is in de winter heerlijk warm, terwijl het in de zomer een heerlijk verkoelende werking heeft. Dit komt door de open structuur van de bamboevezel.

Uv-bescherming

Behalve een heerlijk draagcomfort bieden bamboe kleren voor mannen ook een goede bescherming tegen de schadelijke straling van de zon. De uv-straling wordt bijna geheel tegengehouden, waardoor jij de hele zomer heerlijk probleemloos kunt genieten van de zonnestralen op je lichaam.

Duurzaam textiel

De lange levensduur van de bamboe kleding en de milieuvriendelijke productie dragen bij aan een beter milieu, waardoor jij op het gebied van kleding duurzaam bezig bent.

About The Author