De herfstmode van 2020 heeft velen enthousiast gemaakt met nieuwe stijltrends in vrijwel elk aspect van de mode-industrie. Hoe gecharmeerd we ook zijn van de lente- / zomermodetrends van dit seizoen, zijn tinten mandarijn en wit, de stippen en de korte pakken, we zijn er helemaal klaar voor om inkopen te doen voor het volgende seizoen! Wees er vroeg bij en ruim alvast je garderobe op, zodat je meer dan genoeg plek hebt voor de herfst- en wintertrend van 2020/2021. Wij bieden je dit blog vol inspiratie om je alvast warm te laten lopen!

De belangrijkste mode update

Wanneer je klaar bent voor de komende seizoenen, mode updates en hun trends, kun je met open armen zijn kleuren ontvangen, van juweeltonen tot metallics. Als het om vormen gaat, zul je een breed scala aan pasvormen, waaronder onze favoriete oversized stijlen, zien. Vooral als je op zoek ben naar een jas, is dit het model voor dit najaar. Je hebt de keuze uit prachtige Jewel-kleuren, aangezien de herfsttrends van 2020 daar helemaal vol van is en het is de perfecte manier om een beetje kleur in je wintergarderobe te injecteren. Van Moschino tot Preen’s robijnrode, smaragdgroene en saffiertinten, je kunt het stylen met een kleurrijke jurk en een bijpassende panty voor je feestlook.

Metallic is weer terug!

De Metallics-trend van 2020 is dit seizoen verder ontwikkeld tot een nog futuristischere stijl met pailletten, en je zult genieten van het metallic leer zoals laarzen met zilveren jurken en geaccentueerde details die je kunt toevoegen met je favoriete trend van tinten. Er is meer gebreide kleding in dit seizoen en daarnaast kom je prachtige gekleurde jassen tegen. Je kunt ook verwachten dat vernieuwde breiwerken van verschillende ontwerpers je het gevoel zullen geven dat de eenvoudige trui opnieuw is uitgevonden

Jassen en laarzen

Je zou bovendien de geweldige jassen met brede schouders, capes en poncho’s en chique puffa jacks met Sloane ranger-stijl aan je garderobe kunnen toevoegen voor een mode update. Deze trends vind je terug bij de populairste kledingmerken. Verheug je daarnaast op trends, zoals Mad for ruches en laarsjes. Of het nu kniehoog of dijhoog is, de hoge laars heeft eindelijk de enkellaars ingehaald. Gouden leren laarzen bij Preen en alle trends van nieuwe moderne xxl-tassen, handschoenen en oorbellen komen deze herfst en winter in de winkel te liggen. Sta jij al klaar in de startblokken om je garderobe te vernieuwen?

About The Author