Een eiken tafelblad is helemaal hip en ben je actief op zoek naar een tafel die echt het middelpunt van jouw interieur moet gaan worden, kijk dan eens naar de ovale eikenhouten tafelbladen van EIKENvakman.nl! Natuurlijk vertellen we jou hier graag wat meer over. 

Eigentijds & chique: een ovale tafel!

Een ovale tafel, zeker een van eikenhout, is ideaal geschikt om een ‘interieur statement’ te maken. Ovale tafels worden steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niks het geval. Een ovaalvormig tafelblad (ellips) oogt eigentijds, stijlvol en chique en het eikenhout – zeker rustiek eikenhout – juist natuurlijk, robuust en sfeervol. Een ovaal eiken tafelblad is dan ook een bijzondere mix, wat garant staat voor een bijzondere (eetkamer)tafel. Zeker wanneer je een ovaal blad combineert met het juiste tafelonderstel. Natuurlijk is (zwart) gecoat staal erg populair, maar ook een onderstel van eikenhout is mogelijk, hierbij krijg je een massief eiken tafel, ook heel mooi! 

Een gerichte collectie ovale tafelbladen van eikenhout. 

Een ovaal tafelblad inclusief tafelpoten bij EIKENvakman.nl, waarbij vooral de matrix onderstellen – zowel verkrijgbaar in staal als in eikenhout – erg populair zijn, staat garant voor een prachtig eindresultaat. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte collectie waarbij de meest voorkomende maten direct online te bestellen zijn. Uiteraard bestel je bij ons, naast het onderstel, ook de gewenste lak of olie direct online mee, zo heb je meteen alles wat je nodig hebt! Naast topkwaliteit eikenhout, ambachtelijk verwerkt tot stabiel tafelblad, ben je bij ons ook verzekerd van een scherpe prijs & snelle levering, ook niet onbelangrijk! 

Ga je voor een stijlvol ovaal eikenblad van foutvrij eikenhout, of juist voor die stoere uitstraling van (extra) rustiek eikenhout? Wat jouw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vind je altijd een tafelblad van eikenhout dat precies past bij jouw wensen! Dit geldt natuurlijk ook voor onze collectie onderstellen speciaal geschikt voor een ovaal tafelblad!

About The Author