Is het vaak koud in huis en heeft u daar vooral last van tijdens het koken? Een aangename temperatuur in huis is wel zo prettig, zonder dat u de hele tijd de verwarming hoog hoeft te zetten. De energierekening wordt daardoor veel te hoog en dat is zonde. Een goede oplossing hiervoor is dubbel glas. Dubbel glas heeft namelijk erg veel voordelen ten opzichte van enkel glas. Wilt u meer weten over dubbel glas? Lees het allemaal terug in dit blog.

Dubbel glas is isolerend

Dubbel glas bestaat uit twee verschillende glasbladen met daartussen een spouw. De spouw is gevuld met lucht. Dat betekent dat dit glas isolerend is en kou tegenhoudt. De kou blijft dus vooral buiten en trekt niet de keuken of de woonkamer in. Dit scheelt weer in stookkosten, wat u natuurlijk liever wilt besparen voor andere uitgaven. Niet alleen houdt dit glas kou tegen, maar het is ook nog eens een goed idee voor geluidsoverlast. Even muziek luisteren tijdens het koken op een hoger volume is dus ook geen probleem, omdat niemand het zal horen. Daarnaast is dubbel glas een stuk moeilijker te doorbreken, dus de inbraakgevoeligheid neemt ook af.

Online dubbel glas bestellen

Dubbel glas kunt u gemakkelijk online bestellen bij Glasgigant. Dit is dus eenvoudig online te bestellen en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Geef tijdens het bestellen de juiste maten door. Het is wel handig om direct alle ramen en deuren aan te pakken, zodat de hele keuken, of natuurlijk andere ruimte isolerend is. Niet alleen vindt u dubbel glas in ons assortiment, maar ook kunt u in het assortiment enkel glas vinden en allerlei soorten materialen om te monteren.

Vragen?

Bent u benieuwd over de mogelijkheden van het dubbel glas bij u in huis of wilt u meer weten over de overige producten? Stel uw vragen aan de specialisten en zij staan u zo snel mogelijk te woord.

About The Author