Het is begrijpelijk dat u graag eerst meer informatie inwint, alvorens u overgaat tot een aankoop. Juist daarom praten we u graag even bij, zo kunt u met gerust hart deE-sigaret kopen die het best bij u past. Maar wat zijn dan zaken die u graag vooraf wilt weten? Bijvoorbeeld welke soort e-sigaret het best past bij uw gebruik, de elementen waaruit een e-sigaret bestaat én hoe u uw nieuwe e-sigaret het best kunt onderhouden zodat hij zo lang mogelijk meegaat.

Van aankoop tot onderdelen

Een eerste belangrijke tip is om niet alleen naar de prijs en het design van de e-sigaret. Let ook op andere kenmerken van de e-sigaret. Zo worden diverse e-sigaretten onderverdeeld in de manier waarop ze gebruikt worden. Er zijn speciale e-sigaretten die geschikt zijn voor beginners, maar ook exemplaren die beter passen bij de meer ervaren smokers. Hier komt bijvoorbeeld meer damp vrij of de damp is sterker of scherper. Denk hier dus goed bij na voor aanschaf. Waaruit bestaat dan zo’n e-sigaret? Het is en blijft een elektronisch apparaat en dus zijn er enkele essentiële onderdelen. Zonder verdamper geen damp. Deze verdamper heet ook wel de coil. De damp komt bij uw mond via de driptip, ook wel het mondstuk. De e-liquid met de smaak naar keuze wordt in de clearomizer gedaan. Dit is een gedeelte dat goed gereinigd moet worden. Natuurlijk is ook een goede batterij van belang, deze bepaalt hoelang u kunt roken zonder het apparaat op te laden. De meeste batterijen werken met een knopje en zijn beschermd tegen oververhitting. Er zijn ook e-sigaretten zonder knopje, deze werken direct zodra u inhaleert. Deze e-sigaretten zijn meer geschikt voor ervaren e-smokers.

Stel gerust uw vragen

Hoewel u nu de basis van de e-sigaret kent, is het begrijpelijk dat u graag nog de professionals spreekt voordat u echt een bestelling doet. Neem daarvoor contact op met de medewerkers van E-liquidmania. Deze kennen het assortiment en de kenmerken per e-sigaret. Zij kunnen u dus alles erover vertellen.

About The Author