LED foam sticks – het mag dan wel een vreemd concept lijken, het is wel degelijk een leuke gadget, ook voor op een trouwfeest. Waarom zou je lichtgevende versiering en hebbedingetjes in de kast houden als je gaat trouwen? Er is geen reden om de atmosfeer op je bruiloft niet nog aangenamer te maken met lichtgevende sticks uit piepschuim!

Waarom moet je nu voor LED foam sticks kiezen als je gaat trouwen? Wat zijn de mogelijkheden van dit type decoratie/gadget? Meer informatie vind je in onderstaand overzicht!

LED foam sticks voor op je bruiloft

LED ticks zijn eenvoudige, korte buisjes die voorzien zijn van LED lampen en batterijen. Ben je op zoek naar mooie decoratie of gadgets voor op je bruiloft? Dan zijn lichtgevende sticks natuurlijk perfect! Maar waarom?

– Foam sticks met LED’s zijn goedkoop

Trouwen is in veel gevallen al een dure bezigheid, hoe leuk het ook is. Als je goedkope maar kwalitatieve decoratie wil hebben, dan zijn foam sticks met LED verlichting ideaal. Op die manier ben je helemaal niet veel geld kwijt voor je decoratie!

– LED verlichting voor een unieke atmosfeer

Daarbij zijn dergelijke sticks natuurlijk perfect als je een unieke, feestelijke atmosfeer wil creëren op je bruiloft. Houd je wel van een klassiek feest maar mag er gerust wat meer kleur bij? Dan zijn lichtgevende foam sticks de oplossing!

– Je LED foam sticks bedrukken

Om het allemaal nog beter te maken, is je LED foam sticks bedrukken ook een mogelijkheid. Wil je er een mooi tekstje op zetten? Dat kan als je vertrouwt op een speciaalzaak die je foam sticks voor je bedrukt. Ook deze optie kost helemaal niet zo veel!

– Voor elke bruiloft een oplossing

Ten slotte bestaan er heel wat verschillende soorten LED sticks. Van kleine, korte varianten die één kleur afgeven tot lange, opvallende sticks met een driekleurige LED lamp, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig.

De beste foam sticks voor een onvergetelijke bruiloft

Je bruiloft is een onvergetelijke gebeurtenis, zoveel is zeker. Je kan hem natuurlijk nog véél onvergetelijker maken – en de atmosfeer een niveau hoger tillen – door LED sticks als gadgets of decoratie te kiezen. Op die manier genieten jullie zelf én alle genodigden van een aangename, feestelijke sfeer, die die speciale dag nog zoveel unieker zal maken!

About The Author