Met promotieartikelen wek je de aandacht en kun je de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten. Ben je op zoek naar een tijdloos artikel wat ook nog eens erg voordelig is om aan te schaffen? Dan kan het een goed idee zijn om pennen met logo te bestellen. Dit is een snel en tevens effectief relatiegeschenk. Wil je weten waar je dit het beste kunt doen? We leggen het je precies uit in deze blog.

Pennen met logo aanschaffen

Voor het bestellen van pennen met logo heb je online de keuze uit heel veel mogelijkheden. Wil je nu écht kunnen kiezen uit een ruim aanbod pennen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Maxilia. Bij deze partij bestel je pennen met logo tegen een betaalbare prijs. Het bestellen is heel eenvoudig. Via de handige filterfunctie kun je aangeven wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een balpen, touchpen of eco pen? In welke kleur wil je de pennen? En hoeveel wil je er hebben? Als je dit hebt aangegeven dan verschijnt een overzicht met items van jouw voorkeur.

Logo bedrukken

Heb je een keuze gemaakt tussen het aanbod? Dan is het tijd om een design te ontwerpen. Bepaal zelf hoe groot je het logo wilt hebben en op welke plek deze moet komen. Vraag hierna een digitaal drukvoorbeeld aan. Die is op schaal en in de door jou opgegeven kleuren. Op deze manier weet je precies hoe de door jouw ontworpen pen eruit komt te zien. Een bestelling is hierna nog te wijzigen of annuleren. Na akkoord op het drukproces kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Meer weten over pennen met logo bestellen?

Wil je ook graag pennen met logo bestellen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Maxilia. Zij staan voor je klaar en geven je advies zodat je een juiste bestelling plaatst. Succes met kiezen!

About The Author