Ga jij de komende zomer ook naar de diverse festivals die overal in het land plaatsvinden? Helemaal hip op festivals zijn festival gadgets. Dit kunnen allerlei soorten van gadgets zijn, van simpele leuke hebbedingen tot echte zinvolle gadgets die je het leven tijdens een festival wat gemakkelijker maken. Hierbij mogen lichtgevende gadgets niet ontbreken. ‘s Avonds tijdens een optreden in het donker vallen lichtgevende gadgets op en geven een bijzondere sfeer. Dit is niet alleen leuk, maar je maakt je festivalbezoek veel sfeervoller en bijzonder. Maak je festivalbezoek compleet en zoek enkele leuke festival gadgets uit waarmee jij kunt scoren.

LED vingerlampjes

De LED vingerlampjes mogen niet ontbreken op een festival. Door middel van een elastiek aan de lampjes kun je om elke vinger een LED lampje vastbinden. Als het donker is wordt je altijd gezien en door middel van beweging van je vingers dansen de lichtjes in het donker. LED vingerlampjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals rood, blauw, groen en wit. Meerder kleuren om al je vingers kan ook, want er zijn ook LED vingerlampjes voor elke vinger een andere kleur. De LED vingerlampjes werken op batterijen.

Glow sticks breekstaafjes

Laat al je vrienden op het festival meedoen in het lichtfestijn en deel glow sticks breekstaafjes uit. De werking is simpel. Het zijn lichtstaafjes die geactiveerd worden als je ze breekt. Na het breken zijn ze onder andere als armbandje te dragen. De glow sticks breekstaafjes kun je op meerdere manieren dragen, dus wees creatief en origineel. Na acht uur zijn ze uitgewerkt en kun je ze weggooien. De staafjes zijn te koop in kokers van 100 stuks, dus iedereen kan meer dan genoeg staafjes verslijten.

Bedrukte gadgets

Als ondernemer kun je natuurlijk ook wat verdienen aan een festival bij jou in de buurt. Laat daarom gadgets bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo om deze te verkopen. Met gadgets bedrukken benadruk je dat jij in de buurt zit en wat je verkoopt. Wie weet brengt dit festivalgangers op een idee? Vrijwel alle gadgets zijn te bedrukken. Van caps, zonnebrillen, strandballen of polsbandjes, alles wat festivalgangers gebruiken en nodig hebben kun je laten voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam.

LED veters

Wil je helemaal opvallen, dan kun je ook je outfit aanpassen door LED veters in je schoenen te doen. Het voordeel is dat deze veters altijd en overal te gebruiken zijn en voor alle schoenen geschikt zijn, want ze zijn 75 centimeter lang. De LED veters werken op een knoopcel batterij die je gewoon kunt wisselen als deze leeg is. De LED veters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

LED orbit ravelight

Dit is gewoon één van de leuke festival gadgets die gewoon leuk is om te hebben en te gebruiken. Trek aan een touwtje en de orbit zal gaan spinnen terwijl het diverse kleuren afgeeft. De orbit bevat de kleuren rood, groen, blauw en oranje, zodat je een bont kleur licht krijgt. Heel leuk als je tussen het publiek staat te luisteren of te dansen bij een band.

About The Author