De naam zegt het eigenlijk al, tijdens een lashlifting cursus geef je je wimpers een facelift. Of eerder een permanentje, want je leert om rechte en hangende wimpers een krul te geven. Hierdoor staan ze naar boven en ziet het gezicht er direct frisser uit. Na deze behandeling kun je in principe zonder mascara de deur uit, want je wimpers krijgen dan meestal ook een extra kleurtje mee. Je kunt de lashlift zo natuurlijk en zo dramatisch maken als je zelf wilt. Ben jij een schoonheidsspecialiste en heb jij nog geen lashlifting cursus gedaan? Dan is het tijd om je daarin te specialiseren.

Een lashlifting cursus duurt maar één dag

Voor het volgen van een lashlifting cursus hoef je je salon niet voor een lange tijd te verlaten, want de materie wordt in een dag behandeld. Lashlifting is een ideale manier om zonder extentions toch een intense oogopslag te creëren. Je doet deze cursus als je een extra dienst in je salon wilt aanbieden. Lashlifting is dan een uitstekende optie, want dit wordt steeds populairder. Dat is ook niet vreemd, want vrouwen besparen er veel tijd en moeite mee. En dat zowel bij het aanbrengen van de make-up als bij het verwijderen ervan. Bied jij lashlifting aan in je salon, dan kun je veel interesse verwachten vanaf dag 1.

Wimpers krullen zonder krultang

Tijdens de lashlifting cursus leer je om de wimpers van de klant te krullen zonder krultang. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en het krullen wordt gedaan met siliconen pads. Tijdens de lashlifting cursus leer je hoe je de juiste pad uitkiest, leer je de krul in te zetten vanaf de haarwortel en word je verteld welke adviezen je je klanten na de behandeling meegeeft. Zorg ervoor dat je een cursus uitkiest waarbij veel tijd wordt aangeboden om te oefenen. Op die manier leer je natuurlijk het beste hoe lashlifting werkt en houd je er zelf ook een mooi stel wimpers aan over.

Wat leer je nog meer tijden de lashlifting cursus?

Naast het lashliften zelf leer je tijdens een goede cursus ook hoe je lashlifting kunt aanbieden. Voor klanten met een allergie voor extensions of andere producten is dit natuurlijk ideaal. Ook leer je tijdens de cursus wat de theoretische achtergrond is van de behandeling en wat de aandachtspunten zijn. Een goede lashlift krult de wimpers vanaf de haarwortel en gaat 6 weken mee. Na deze intensieve lashlifting cursus kun jij deze dienst ook uitvoeren.

Waarom lashlifting een ideale behandeling is

Een lashlifting cursus volgen is een goed idee, omdat dit een behandeling is die steeds meer de voorkeur krijgt van klanten. Het is een ideale manier om wimpers te krullen zonder dat men met extensions in de weer moet en dat is voor veel vrouwen elke dag toch weer een heel gedoe. Laat je je wimpers ook verven, dan heb je helemaal geen mascara meer nodig. Op vakantie is dat natuurlijk ideaal, want dan hoef je geen make-up mee te nemen of met uitgelopen mascara over het strand. Lashlifting is voor vele vrouwen dus echt een uitkomst. 
Elke zondag en maandag wordt deze cursus aangeboden door Misencil Wimperextensions.

About The Author