Bij een kinderfeestje mag een lekker snoepje natuurlijk niet ontbreken. Om te voorkomen dat de kinderen te veel snoep eten, kun je het beste snoepzakjes maken of kant en klare snoepzakjes kopen. Op deze manier weet je zeker dat de kinderen niet misselijk worden van alle snoepjes. Ben je benieuwd wat jouw kind kan trakteren tijdens een kinderfeestje of op school? Lees dan verder en kom erachter!

Traktatie op school

Het is een traditie in Nederland om op school te trakteren als je jarig bent. Er zijn allerlei lekkere traktaties die je mee kunt geven aan jouw kind. Wil je een verantwoorde keuze maken, maar wel jouw kind wat lekkers gunnen? Maak dan een klein snoepzakje in combinatie met een stukje fruit. Of kies voor een fruitspiesje met op het topje een spekje als traktatie. 

Kinderfeestje 

Als jouw zoon of dochter een feestje geeft, dan kan je wat meer uitpakken met de traktaties dan op school. Je kunt bijvoorbeeld met een grote snoeptrommel langs gaan, maar de kans is groot dat de kinderen dan te veel verleid worden. Het is een betere optie om kleine snoepzakjes uit te delen. Zo krijgt ieder kind hetzelfde en kunnen ze ook geen ruzie maken over verschillende soorten snoepjes. Wil je de kinderen een snoepzakje mee naar huis geven? Kies dan voor een klein zakje snoep, zodat er thuis geen onenigheid kan ontstaan tussen ouders en kinderen over de hoeveelheid snoep. 

Bestel het snoep online! 

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje of zoek je een traktatie voor jouw zoon of dochter om uit te delen op school? Neem dan een kijkje op de website van candyonline en ontdek het ruime aanbod aan thema snoep. Heb je vragen over een snoepsoort of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren.

About The Author