Naast de standaard tap bieren zoals Heineken, Amstel, Hertog Jan en Grolsch zijn er natuurlijk veel meer verschillende soorten bier. De markt van speciaal bier is erg opkomend en blijft groeien. Een voorbeeld van een bekend speciaal biertje is IPA. Dit biersoort is niet alleen bekend in Nederland, maar ook in Amerika is dit een heel bekende soort. Er wordt voornamelijk ook gebruik gemaakt van Amerikaanse bekende hopsoorten. Binnen de IPA’s vallen nog veel meer verschillende soorten, zoals een double IPA of een tripel IPA. Deze vallen echter wel onder de heftige IPA’s, dus je moet er wel van houden.

De verschillende IPA soorten

Wil je IPA bier kopen? Dit kan natuurlijk in de slijterij of supermarkt, maar ook gewoon online. Misterhop is een webshop die verschillende soorten bieren aanbiedt. Hier kan je gemakkelijk online verschillende soorten bier bestellen, waaronder het IPA bier. De IPA’s zijn er in verschillende soorten en maten. Ze gaan van erg bitter naar, erg zacht. Daarbij is het vaak een fris biertje, maar niet zoet. Op de website van Misterhop vind je een overzicht van de verschillende IPA’s.

Een ruim assortiment bier

Je kan gemakkelijk kiezen uit 1755 verschillende soorten bier op de website. Daarbij kan je gebruik maken van het filtermodel, zodat je niet de hele website door hoeft. Geef aan welke kleur bier je zoekt, wat het alcohol percentage mag zijn, de prijs en het biersoort. De beste keuze voor jou wordt daarna getoond, zodat je gemakkelijk kan bestellen.

Raadpleeg de specialisten

Wil je meer weten over de geheimen van alle biersoorten? Je kan contact opnemen met de klantenservice als je meer wilt weten over de verschillende soorten. Zij kunnen je meer vertellen over de ingrediënten en de smaken, zodat ze ook jou het beste kunnen adviseren.

About The Author