De tijd voor het personeelsfeest is weer aangebroken. Alle collega’s staan al weer te springen en kunnen niet wachten op een leuke activiteit. Mag jij het dit keer organiseren en wil je er zeker van zijn dat je iets leuks boekt? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Het Schwarzwald in Rijssen. Zij kunnen namelijk een leuke dag organiseren en hebben de perfecte locatie in Twente. Hier kun je met wel 500 personen terecht. Ideaal dus als je een groot bedrijf hebt. Het Schwarzwald zit op een mooie locatie, waarbij je ook kan genieten van de mooie natuur. Er zit dus voor ieder wel wat tussen.

Alle activiteiten

Heb je al enige idee wat voor activiteit jullie willen doen? Op de website van Het Schwarzwald vind je verschillende arrangementen die je hierbij kunnen helpen. Vind je één activiteit wel prima of wil je liever twee activiteiten doen? Het is allemaal mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Buddy tocht, Segway Clinic, een escaperoom en ga zo maar door. Ze beschikken over wel 30 activiteiten waarbij ook professionele begeleiding zit. Je hoeft niet bang te zijn dat ieder daar zijn eigen weg gaat, want alle activiteiten zijn als nog gewoon in een groep, speciaal voor het team gevoel.

Een geslaagd personeelsfeest

Een geslaagd personeelsfeest organiseer je dus bij Het Schwarzwald. De locatie is goed bereikbaar, maar je kan er ook voor kiezen om vervoer te regelen. Zo kan je na een avond borrelen gewoon met zijn allen weer dezelfde kant op. Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaanse schoolbus om de dag in stijl af te sluiten. Laat ons in ieder geval jouw logistieke problemen oplossen, zodat jij gewoon rustig kan genieten van deze dag met jouw collega’s.

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan nu de verschillende arrangementen op de website van Het Schwarzwald. Hier vind je meer informatie over de verschillende activiteiten en de prijzen. Vraag daarbij vrijblijvend een offerte aan zodat je precies weet waar je aan toe bent.

About The Author