Wanneer u een winkel heeft, kunt u er volledig in opgaan. Met kerst kleedt u de gehele winkel aan met alles wat met dit feest te maken heeft. Met Pasen krijgt uw etalage weer een make-over en met Halloween zijn de pompoenen niet aan te slepen. U past de etalage aan, aan het seizoen en op de toonbank zet u kleine zaken die te maken hebben met het feest van deze maand. Maar waarom voert u die stijl niet nog iets verder door? Bijvoorbeeld door inpakpapier dat past bij deze tijd met bijpassende stickers bijvoorbeeld. En weet u wat zo leuk is? Door Stickers bedrukken kunt u er gelijk ook de naam van uw eigen winkel erop laten zetten.

Alle soorten en maten

Dit is mogelijk, doordat stickers in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Het is maar net wat past bij de uitstraling die u met uw bedrijf wilt creëren. Kies een passende tekst, de goede kleur en de vorm van de sticker. Zo valt u pas echt op! Doordat u zelf de tekst, kleur en beeld kunt kiezen kunt u het helemaal laten matchen met bijvoorbeeld uw eigen logo en lettertype. Tegelijk staat het natuurlijk erg professioneel wanneer u uw eigen stickers op al die cadeauverpakkingen kunt plakken. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

wel is het natuurlijk handig als u weet waar u die stickers kunt laten maken. Let bij het uitkiezen van een leverancier goed op het aanbod en het aantal jaren ervaring. Rotim heeft bijvoorbeeld inmiddels 25 jaar ervaring in het bedrukken van alle mogelijke inpakmaterialen, waaronder stickers en etiketten. Wanneer u hier stickers laat bedrukken kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit niet alleen scherp is in beeld, maar ook scherp van prijs. Wel zo’n prettig idee.

About The Author