Muren kunnen best wel een beetje saai zijn. Ook al hebben ze een kleurtje, er ontbreekt nog iets speciaals. Zeker op een kinderkamer is het leuk om een muur bijzondere decoratie te geven, maar voor iedere kamer in huis kan dit een leuke toevoeging zijn. Nu ben je vast benieuwd naar deze toevoeging, deze toevoeging is een leuke muurdecoratie DIY. Met een muurdecoratie DIY kun je op een makkelijke manier een bijzonder resultaat realiseren. Ben je op zoek naar wat leuke ideeën hoe je zelf leuke muurdecoratie maken kan? In deze blog volgen er een paar.

Stickers 

Met stickers kun je allerlei kanten op. Je kunt een verhaal maken door gebruik te maken van verschillende stickers verspreid over diverse muren in de kamer. Zeker in een kinderkamer kan dit leuk zijn, het kind wordt volledig meegenomen in het verhaal. Je kunt met stickers een jungle maken, met verschillende dieren. Naast het speciale effect, is het ook nog eens leerzaam. De stickers kun je makkelijk zelf maken door speciaal plakpapier aan te schaffen. Deze muurdecoratie DIY is op een simpele manier te realiseren. 

Verven 

Zelf leuke muurdecoratie maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je kan zelf met verf een mooie decoratie maken op de muur. Je kunt voor allerlei verschillende ontwerpen kiezen, ook de kleuren kun je zelf bepalen. 

Borden 

De kringlopen liggen er vol mee, borden. Vaak liggen de mooie exemplaren tussen het servies. Of misschien heb je er zelf ook nog een paar op zolder liggen. Sommigen hebben een prachtige bedrukking, het is jammer dat deze voorwerpen geen plekje krijgen. Daar is een goede oplossing voor, een DIY leuke muurdecoratie. Deze borden kun je namelijk bevestigen aan de muur. In verschillende bouwmarkten zijn materialen te koop zodat je deze borden kan bevestigen aan de muur. Het is leuk om te spelen met een divers design, materiaal, vorm en grootte. Je kunt ervoor kiezen om de borden in een bepaald patroon op te hangen, of het helemaal speels te bevestigen. Deze DIY leuke muurdecoratie zal waarschijnlijk voor verrassende reacties zorgen. In korte tijd heb je de muur speciaal gemaakt.

About The Author