Bang voor lucht in je beton? Dan hebben wij wat voor jou: trilnaalden. Een trilnaald helpt je bij het verdichten van net gestort beton. Tijdens het storten van beton blijft er namelijk vaak lucht in zitten. Dit wil je voorkomen, want dit zorgt voor een rommelig gezicht en maakt het ook minder stevig. Om luchtbelletjes te voorkomen kan je gebruik maken van een trilnaald. Hoe werkt het en wat is het? De vibraties zorgen ervoor dat de luchtbellen worden opgevuld door beton. Er zijn verschillende soorten trilnaalden. We gaan je veel vertellen over de tilnaald, alles wat je moet weten. Lees dus snel verder.

Soorten trilnaalden

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. De keuze is namelijk reuze. Ook kan je op verschillende plekken terecht voor trilnaalden, maar degene die wij aanraden is: Lievers Holland. Zij zijn de specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor het bewerken, verwerken en afwerken van vers gestort beton. Zij bieden een groot assortiment van trilnaalden aan. Dit zijn er een aantal soorten speciaal voor jou op een rijtje gezet.

  • De hoogfrequent trilnaald met geïntegreerde omvormer. Deze trilnaald is een veilige en gebruiksvriendelijke trilnaald waarin de omvormer geïntegreerd is in het schakelaar huis. Daarmee kan gewerkt worden zonder aparte frequentie-omvormer
  • De accu trilnaald. Deze trilnaald is uitgerust met een accu, zodat je deze overal kan gebruiken
  • De hoogfrequent betontrilnaald. Deze trilnaald is duurzaam en gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen om in te zetten bij grote projecten.

De voordelen 

Wat je moet weten is, dat een trilnaald betrouwbaar is: het heeft een bijzonder goede prestatie onder alle omstandigheden. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken. Ook zijn er veel manieren waarop je hem kunt toepassen. Daarnaast hebben trilnaalden een maximale slagkracht en zorgen ze voor de perfecte dichting van het beton. Ze zijn super divers en effectief, in het volgende stuk vertellen we je meer over de soorten trilnaalden.

Meer informatie?

Dit is een belangrijke beslissing. Laat je dus goed informeren door de site van Lievers Holland. Je kan vragen voor persoonlijk advies.

About The Author