Weet je nog dat we elkaar een kaartje stuurden? Een kaart om je te laten weten dat je aan iemand denkt, een gelukkige verjaardagskaart, een kaart om je te feliciteren met je nieuwe huis en noem maar op. Waarom gebeurt dit zelden meer? Ontdek waarom het verzenden en ontvangen van kaarten leuk is.

Wat is een vouwkaart?

De vouwkaart, is een origineel direct mail product dat u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een gevouwen kaart, ook wel een draaiende of draaiende kaart genoemd, is een kaart die in eerste instantie zijn informatie onthult door te vouwen. Draaitafelkaarten kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het verstrekken van algemene informatie, het aankondigen van een evenement of het versturen van een eindejaar brief. 

Daarnaast is deze opvallende direct mailing ook zeer geschikt als origineel visitekaartje. Doordat de gevouwen kaart een hoge attentiewaarde heeft, zorgt deze ervoor dat de boodschap goed blijft plakken. Opgevouwen verscheen er steeds meer informatie. Vouwkaarten kunnen continu worden gevouwen omdat het vouwproces herhaalbaar is. 

Geef het een persoonlijk tintje 

De Turning Card  15 x 15 cm is een veel bestelde kaart. Ondanks de grootte van de kaart kun je er toch veel informatie op kwijt. U kunt de Carrouselkaart voor verschillende marketing- en communicatiedoeleinden gebruiken. Nodig bijvoorbeeld uw medewerkers uit voor een personeelsfeest. Zet de nodige informatie op de kaart en verwerk mooie sfeerfoto’s zodat je medewerkers de feestsfeer kunnen opsnuiven.

Met een indrukwekkende uitnodiging wil het personeel het feest zeker niet missen. Doordat de draaikaart een meerlaagse uitvoering heeft, zorgt deze ervoor dat de draaikaart soepel gedraaid kan worden. Maak je mailing compleet door je brief in een envelop te versturen in dezelfde stijl als de kaart zelf!

Hierdoor zal je uitnodiging sneller worden gezien en mensen vinden het vaak ook specialer, waardoor je boodschap zeker overkomt. Of het nu is voor een feestje of een wat meer deftig evenement. Met dit kaarttype wil iedereen hoe dan ook op jouw evenement komen en zullen de mensen het nog lang hebben over je evenement.

About The Author