Ben je het zat om maar steeds tegen dat saaie uiterlijk van je muren, meubels en accessoires aan te moeten kijken? Maak dan de stap om weer eens de boel op te laten leven met een nieuwe inrichting. Hier zijn talloze stijlen voor, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Hier vind je alvast enkele voorbeelden van populaire woontrends die jij kunt gebruiken thuis.

Stoer industrieel

De industriële stijl is al een langere tijd een van de populairste woontrends en dat is ook niet zo gek: je interieur valt goed op met deze robuuste stijl waarbij vooral veel metaal en houten materialen komen kijken. Meubels, accessoires, verlichting, het zijn enkele voorbeelden die jij kunt aanpakken om een uniek aanzicht te geven. Daarbij zijn deze meubels vaak erg duurzaam waardoor ze jaren meegaan. Vaak wordt ook gebruikt/verweerd materiaal toegepast voor een echte authentieke look.

Natuur in huis

Het toevoegen van elementen uit de natuur in je huis is ook eentje die je tegenkomt op het lijstje van populaire woontrends. Dit zijn rustgevende elementen zoals planten, hout en verder eigenlijk alles wat een zachte natuurlijke kleur heeft.

populaire woontrends

Scandinavisch

Dit is ook een populaire trend die steeds meer in de huishoudens voorkomt. Met een vintage look die wat teruggaat in de tijd is dit een uiterlijk wat je niet mag missen. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van houten elementen en zachte kleuren voor een rustige en moderne uitstraling.

Zwart/wit

Voor een echte moderne uitstraling kan je met zwart en wit erg goed uit de voeten: met diverse eyecatchers en prachtig lijnwerk en geomtrische vormen maak je een unieke combinatie in huis die ook past bij de woontrends van 2018.

Creatief met vormen

Ook creatief met vormen is iets wat zeker populair is in 2018. Je bepaalt het uiterlijk door bijvoorbeeld ronde vormen de leidraad te laten zijn in je huis. Dit kan het effect van gezelligheid ook flink positief beïnvloeden. Bekijk wat goed past qua kleuren en vormen bij jouw huis.

About The Author